Bungalow Canarische Eilanden

Bungalow Canarische Eilanden

Lees meer over Bungalow Canarische Eilanden

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Bungalow Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn ideaal voor iedereen die graag wil genieten van een zon-, zee- en strandvakantie. Je kunt het ultieme vakantiegevoel beleven op één van deze Spaanse eilanden in de Atlantische Oceaan. Tijdens jouw verblijf op een van deze eilanden kun je er voor kiezen op in een bungalow te verblijven. Bungalows zijn er in alle soorten en maten, maar zijn vaak net iets kleiner dan een standaard vakantiehuisje. Vooral voor mensen die slecht ter been zijn of die met kinderen reizen is een bungalow een aanrader, alle vertrekken in een bungalow bevinden zich namelijk op de begane grond.

Verken de prachtige plekjes op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan ten westen van de Westelijke Sahara. Er is aan stranden geen tekort op deze eilanden, waardoor het een populaire bestemming is onder Nederlandse vakantiegangers die op zoek zijn naar de ultieme strandvakantie. Maar naast strand is er nog veel meer te ontdekken. De Canarische Eilanden bestaan uit 13 eilanden: Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, El Hierro of Ferro, Isla de Lobos, Roque del Oeste, Roque del Este, La Palma, La Gomera, Alegranza, Montaña Clara en Graciosa. Over het algemeen bestaan deze eilanden uit vulkanische landschappen waardoor het op sommige plekken lijkt alsof je op een andere planeet bent. Op de verschillende eilanden vind je leuke dorpjes, spectaculaire grotten en zelfs stranden met zwart zand.

Wil je graag vogels spotten? Ga dan naar Fuerteventura. Hier vind je een droog klimaat, waardoor er vele vogels leven. Zo leven hier onder andere gieren en raven. Ook de zeldzame westelijke kraagtrap leeft hier! Ook Gran Canaria heeft een uniek klimaat en daarmee unieke flora en fauna met prachtige landschappen. Zowel aan zeedieren, landdieren en vogels is er geen gebrek, dierenliefhebbers kunnen dus echt hun hart ophalen op dit eiland. Vooral in het water kun je veel dieren spotten. Rondom het eiland leven zeeschildpadden, roggen, zwaardvissen en tonijnachtige vissen. Met een beetje geluk kun je zelfs walvissen en dolfijnen zien! Ook populair is het eiland Tenerife. Over heel het eiland vind je diverse flora en fauna. Op dit eiland vind je ook de hoogste berg van Spanje! Ideaal voor iedereen die van uitdagende wandelingen houdt.

Ga heerlijk wandelen of fietsen tijdens jouw vakantie

Verblijf je op de Canarische Eilanden dan heb je vaak genoeg wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Je hoeft dus niet ver van je huisje vandaan te reizen, want het startpunt van de route ligt altijd in de buurt. Fuerteventura is een prachtig eiland waar je veel mogelijkheden hebt om te wandelen. Volg je een van de uitgezette routes dan wandel je langs diepblauwe meren, indrukwekkende rotspartijen en kleine dorpjes. Op de verschillende eilanden vind je ook veel fietsroutes die zowel met een mountainbike als een stadsfiets voldoende uitdaging bieden. Vanuit jouw bungalow op de Canarische Eilanden heb je de veelzijdige natuur en bijzondere landschappen altijd binnen handbereik!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle bungalows op de Canarische Eilanden!