Bungalow Griekenland

Bungalow Griekenland

Lees meer over Bungalow Griekenland
Lees meer over:

Bungalow Griekenland

Griekenland is een prachtige vakantiebestemming. Hier geniet je van heerlijke temperaturen, interessante cultuur, historie en vele losse eilandjes. Het landschap is erg veelzijdig waardoor ook de mogelijkheden tot avontuur veelzijdig zijn. Tijdens jouw vakantie in Griekenland kun je in een bungalow verblijven. Deze accommodatie is vaak iets kleinschaliger en de meeste bungalows hebben alleen een begane grond waar alle voorzieningen zich bevinden. Doordat ook de slaapkamers zich op de begane grond bevinden, is dit de ideale accommodatie voor wanneer je met kinderen reist of slecht ter been bent. Geniet tijdens jouw verblijf in een bungalow van alles wat Griekenland te bieden heeft!

De natuur in Griekenland

Doordat Griekenland uit vele losse eilandjes bestaat kun je hier gemakkelijk de hele vakantie op het strand doorbrengen. Maar Griekenland heeft nog zoveel meer te bieden. Zowel op de eilanden als in het binnenland vind je prachtige natuur. Geniet tijdens je vakantie van meren, grotten en hoge bergen. Het land heeft een aantal prachtige grotten, waaronder de grotten van Diros. Deze grotten worden gezien als een van de mooiste meergrotten ter wereld. Vanwege het relatief warme klimaat vind je in Griekenland het hele jaar door volop bloeiende bomen en planten. Dit klimaat is tevens de reden dat er op het land relatief weinig zoogdieren voorkomen en juist veel andere diersoorten. In Griekenland komen onder andere verschillende vogel- en insectensoorten voor, maar ook de hardoen, kameleon en landschildpad. In de wateren rondom de eilanden leven veel vissoorten, waaronder inktvis, tonijn, makreel, zwaardvis en dolfijnen.

Ben je een echte vogelliefhebber, verblijf dan vooral op het eiland Lesbos. Op dit eiland kun je het Vistonismeer en het Kerkinimeer vinden, beide meren zijn prachtige plekken om vogels te spotten. Het Vistonismeer wordt omringt door een erg mooi natuurgebied waar veel vogels leven. Het meer bestaat uit zout water afkomstig uit zee en veel trekvogels spenderen hier de winter. Er zijn ook veel kraanvogels die in deze omgeving broeden. Het Kerkinimeer is een ander meer waar veel vogels leven. Hier overwinteren ruim duizend kroeskoppelikanen, wat voor een indrukwekkend uitzicht kan zorgen. Langs de oevers van het meer kun je waterbuffels zien grazen.

Geniet van alles wat het land te bieden heeft

Tijdens jouw vakantie in Griekenland hoef je je zeker niet te vervelen. Je kunt prima hele dagen doorbrengen op een van de vele stranden, maar je kunt er ook voor kiezen om actiever bezig te zijn. Maak prachtige wandelingen door de natuur, bezoek een van de vele grotten of ga cultuur snuiven in een van de pittoreske dorpjes. Ook op het water zou jij je prima kunnen vermaken. Ga bijvoorbeeld met een boottocht mee, of huur zelf een boot en spendeer een dagje op het water. Ook architectuurliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in Griekenland! De rijke historie van het land is vandaag de dag nog steeds terug te zien. Plan zeker een aantal stedentripjes in wanneer je de prachtige Griekse architectuur wilt zien.

Bekijk op deze pagina alle bungalows die wij in Griekenland aanbieden!