Dagje Uit

Heb jij zin in een heerlijk dagje uit in de natuur? Ga dan eens naar een prachtige bestemming in Nederland, ver weg van de toeristenmassa. Je dagje uit maak je echt af met een verblijf in een accommodatie middenin de natuur, zodat je echt helemaal hebt kunt bijkomen.

Lees meer over dagje uit
Lees meer over:

Dagje Uit

Heb jij zin in een heerlijk dagje uit in de natuur? Ga dan eens naar een prachtige bestemming in Nederland, ver weg van de toeristenmassa. Je dagje uit maak je echt af met een verblijf in een accommodatie middenin de natuur, zodat je echt helemaal hebt kunt bijkomen.

Om het vakantiegevoel te beleven hoef je echt niet een erg lange tijd ertussenuit te gaan. Een dagje uit is vaak al meer dan genoeg om je heerlijk te vermaken en ontspannen gevoel te beleven! Als je maar een dagje weggaat, is het natuurlijk een goed idee om dichtbij huis te blijven. Daarom kan je het beste in Nederland blijven tijdens je dagje uit, of je kunt net over de grens met België of Duitsland leuke plekjes vinden. Het allerbeste kom je tot rust op een rustige plek in de natuur tijdens je dagje uit, ver weg van de toeristenmassa en van de hectiek van de stad. Dit hebben wij bij Natuurhuisje helemaal begrepen! Daarom vind je hier het beste aanbod aan prachtige accommodaties middenin de natuur door heel Nederland, zodat je na het dagje uit helemaal kunt bijkomen.

Een dagje uit kan vele verschillende dingen betekenen. Als je vroeg op pad gaat met een duidelijk plan, kun je in ieder geval reuze veel uit je dag halen! Ook in eigen land zijn de mogelijkheden eindeloos. Misschien denk je bij een dagje uit al gauw aan een uitstapje naar een pretpark, een dierentuin, een museum of een stedentripje. Dit is hartstikke leuk en hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos in Nederland! Echter zijn er ook genoeg andere leuke alternatieven voor een dagje uit, maar dan in de prachtige natuur. Zeker weten dat er in Nederland nog talloze plekjes zijn in de natuur die jij nog niet kende! Denk hierbij aan een uitstapje naar een Nationaal Park, naar zee, naar de Waddeneilanden of naar een natuurgebied rijk aan vele diersoorten.

Uiteraard kun je ervoor kiezen om aan het einde van jouw dagje uit weer terug te keren naar huis. Maar eigenlijk is het nog veel leuker om er een overnachting achteraan te plakken om er een echte mini vakantie van te maken! Waar je ook besluit heen te gaan met het dagje uit, je kunt ervan op aan dat je bij Natuurhuisje de perfecte accommodatie vindt om aan het einde van de dag optimaal te kunnen uitrusten. Al onze accommodaties zijn namelijk gelegen middenin de natuur! Dit betekent dat je ver weg van de herrie, de hectiek en het gedoe verblijft. Zo kom je écht tot rust en kun je even helemaal opladen.

De accommodaties van Natuurhuisje door heel Nederland zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Hier is geen sprake van grootschalige accommodaties waar veel mensen te dicht op elkaar zitten. Met een natuurhuisje waan je je in een paradijs van rust, privacy en ruimte. In ons aanbod zal je accommodatietypes vinden zoals een Bed and Breakfast, een boomhut, een tipitent, een yurt of een glamping. Het is maar net wat jij wilt! In iedere accommodatie kun je in ieder geval rekenen op de authentieke outdoor ervaring in de natuur, maar dan zonder de ongemakkelijkheden van het kamperen. In een accommodatie van Natuurhuisje verblijf je in een comfortabel bed op een persoonlijke, intieme plek. Vanuit je vakantiehuisje kun je dan gelijk de prachtige natuur inlopen om een heerlijke dag te beleven!

Bestemmingen voor een dagje uit

Voor een dagje uit kun je natuurlijk het beste terecht op een plek dicht bij huis. Daarom is het een uitstekend idee om gewoon eens in Nederland te blijven! In ons eigen land valt nog meer dan genoeg te beleven, zowel indoor als outdoor. Wat meer populaire ideeën voor een dagje uit zijn waarschijnlijk een uitstapje naar een pretpark, naar het strand of naar een dierentuin. Maar ook in de pure natuur kun je nog vele kanten op! Wist je dat Nederland over vele Nationale Parken beschikt die allemaal op jou wachten om ontdekt te worden?

Denk bijvoorbeeld aan het Nationale Park de Hoge Veluwe. Dit prachtige Nationale Park staat bekend om zijn bossen, heidevelde, en zandvlaktes. Je kunt je dus wel voorstellen dat er met dit gevarieerde landschap veel verschillende dieren leven. Met een beetje geluk kun je op de Hoge Veluwe edelherten, zwijnen of vossen spotten! Daarnaast leven er hier ook vele insectensoorten en vogelsoorten. Voor liefhebbers van flora en fauna is het hier dus een waar paradijs! Voor de avonturiers kun je hier doen aan bijvoorbeeld segwaytochten, fietstochten een ruitertochten. Bij Natuurhuisje vind je prachtige accommodaties rondom het Nationale Park de Hoge Veluwe, waar jij terecht kunt voor een heerlijke nachtrust na je dagje in dit prachtige natuurgebied.

Bij de Hoge Veluwe houdt het natuurlijk niet op. Nationale Parken zoals de Groote Peel, de Utrechtse Heuvelrug, de Loonse en Drunense Duinen, de Biesbosch en Schiermonnikoog behoren ook tot de mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje in de Nederlandse natuur. Ook op de Nederlandse stranden kun je terecht voor een heerlijke dag, bijvoorbeeld langs de kustlijnen van Scheveningen, Zandvoort, Noordwijk of Wijk aan Zee. Hier kun je tevens doen aan verschillende watersporten!

Ben jij meer van de cultuur? Dan kun je ook alle kanten op. Nederland beschikt over de mooiste schattige dorpen waar je musea kunt bezoeken, molens, boerderijen enzovoort. In de grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Utrecht, kun je dan weer heerlijk winkelen en slenteren, maar ook de mooiste, bekendste musea bezoeken. Voor ieder is er wel wat in Nederland! Als je besluit een dagje uit in de stad door te brengen, zit je met de auto of trein tevens zo op het platteland waar je kunt verblijven in je natuurhuisje.

Een onvergetelijk dagje uit

Waar je ook besluit heen te gaan tijdens je dagje uit, je kunt ervan op aan dat je aan het einde van de dag heerlijk kunt bijkomen in een accommodatie in de natuur, en die boek je natuurlijk bij Natuurhuisje! Ver weg van de toeristenmassa op een kleinschalige accommodatie kun je erop rekenen dat je weer helemaal uitgerust terug thuis komt!

Dagje uit in Gelderland