Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Dagje weg Noord-Holland

Wil je graag een uitstapje maken in eigen land? Denk dan eens aan een dagje weg in Noord-Holland! Alhoewel Noord-Holland vaak wordt gezien als de provincie met het meeste verkeer en de drukke steden, valt er ook nog heel wat moois in de natuur te ontdekken in deze provincie. Tijdens een dagje weg kun jij in korte tijd even helemaal tot rust komen en het drukke werkleven ontvluchten. Maak jouw dagje weg in Noord-Holland écht compleet met een accommodatie van Natuurhuisje!

Lees meer over dagje weg Noord-Holland
Lees meer over:

Dagje weg Noord-Holland

Wil je graag een uitstapje maken in eigen land? Denk dan eens aan een dagje weg in Noord-Holland! Alhoewel Noord-Holland vaak wordt gezien als de provincie met het meeste verkeer en de drukke steden, valt er ook nog heel wat moois in de natuur te ontdekken in deze provincie. Tijdens een dagje weg kun jij in korte tijd even helemaal tot rust komen en het drukke werkleven ontvluchten. Maak jouw dagje weg in Noord-Holland écht compleet met een accommodatie van Natuurhuisje!

Een dagje weg kan een goede manier zijn om even helemaal te ontladen en je aandacht te shiften van het drukke werkleven en de verplichtingen naar pure ontspanning. Als je erg goed gebruik van maakt, dan kan een dagje weg heel wat effect op je hebben en kan je er helemaal tot rust van komen! Tenminste, als je je dagje uit besteed in de pure natuur. Misschien zou je het niet meteen denken, maar in Noord-Holland wacht nog veel natuur op je om ontdekt te worden! Tijdens een dagje in de natuur kun je genieten van de goede dingen in het leven: de rust, de pure lucht, de mooie uitzichten en goed gezelschap. Zo lijkt een dagje weg een kleine vakantie! Daarnaast zit je binnen no time in Noord-Holland, waardoor je maximaal van je dagje zal kunnen genieten.

Het fijne van een dagje uit in eigen land is natuurlijk dat je binnen no time op je bestemming kunt aankomen. Nu moet je alleen nog maar de perfecte bestemming kiezen in Nederland! Noord-Holland is echt de ideale bestemming voor iedereen die het perfecte dagje weg wilt beleven. Je vindt namelijk nog prachtige natuur in deze provincie, bijvoorbeeld in het Nationaal Pak Kennemerland en in de duinen van Zandvoort tot IJmuiden. Uiteraard vind je nog veel meer Nationale Parken in Noord-Holland, en daarbij ook nog eens prachtige stranden waar je eindeloze strandwandelingen kunt maken en kunt doen aan verschillende watersporten. Natuurlijk kun je ook een cultureel uitstapje maken. Dit kan uitstekend in Noord-Holland, bijvoorbeeld de grote stad Amsterdam of in Haarlem. Maar als je echt wilt opladen tijdens je dagje weg, dan ga je voor de natuur in Noord-Holland!

Veel mensen zullen enkel een dagje weg genoeg vinden, maar als je écht een minivakantie wilt maken van jouw tijd in Noord-Holland, dan plak je erg gewoon een overnachting achteraan. Waarom ook niet! Natuurlijk kun je ook de nacht van tevoren van je dagje weg ergens overnachten. Zo lijkt een dagje weg opeens veel langer te zijn en kun je optimaal van je Noord-Holland dagje genieten. Je hoeft immers niet terug naar huis te reizen, maar kunt in de buurt overnachten! Voor een wat andere ervaring dan in bijvoorbeeld een grootschalig hotel, kun je gaan voor een accommodatie in de natuur. En die vind je bij Natuurhuisje!

Verblijven in een Natuurhuisje

Natuurhuisje biedt accommodaties door heel Europa die gekenmerkt worden door de uniekheid en de ligging middenin de natuur. Voor iedereen die dus weleens toe is aan een unieke ervaring ver weg van het massatoerisme, zal van een Natuurhuisje helemaal gelukkig worden! Hier heb je gegarandeerd geen herrie van de grote stad en hoef je niet aan je verplichtingen te denken. Even helemaal iets anders! S’ ochtends kun je dan wakker worden met de mooiste uitzichten over de Noord-Hollandse landschappen. Ben jij het dus helemaal beu om in grootschalige hotels of saaie appartementen te verblijven? Dan zou je echt eens voor een Natuurhuisje moeten kiezen voor je dagje weg in Noord-Holland!

In het aanbod van Natuurhuisje vind je accommodaties die ver weg van doorsnee zijn. De echte avonturiers en natuurliefhebbers komen keer op keer bij ons terug om een accommodatie te boeken! Wij zijn van mening dat er niks op kan tegen een verblijf middenin de natuur, met alleen het geluid van de vogels, de mooie bomen, de glooiende landschappen, pure rust, ruimte en natuur om je heen. Daarom hebben wij in Noord-Holland accommodaties zoals safaritenten, B&B’s yurts, tipitenten, boomhutten, pipowagens, vakantievilla’s en vakantiehuisjes voor je verzameld. Al deze accommodaties zijn de perfecte alternatieven voor iedereen die wel in de natuur wilt verblijven, maar niet wilt inleveren op luxe. Vele accommodaties die je hier vindt zijn dan ook glampings, wat eigenlijk een vorm van glamourous camping is.

Of je nu met je gezin, partner of vrienden een dagje weg gaat in Noord-Holland, aan het einde van het dag kun je erop rekenen optimaal uit te kunnen rusten in een Natuurhuisje middenin de natuur. Ga je met je partner? Dan is een accommodatie zoals een yurt, tipitent of B&B erg leuk, want dit zijn accommodaties die al gauw lekker romantisch kunnen worden. In zo’n accommodatie geniet je van de optimale privacy en rust om jullie heen, perfect voor een romantisch weekendje weg! Voor een uitstapje met kinderen is een safaritent of vakantievilla dan weer ideaal. Hier heeft het gezin alle ruimte van de wereld om heerlijk rond te rennen en te spelen, zonder dat iemand daar last van heeft. Een waar paradijs voor de kids!

Natuur in Noord-Holland

In Noord-Holland vind je maar liefst 2 Nationale Parken en nog veel meer mooie natuurgebieden. Het eerste Nationaal Park is dat van Texel. Het gehele Nationaal Park Duinen van Texel, over de westzijde van het schiereiland, hoort namelijk bij Noord-Holland! Op Texel kun je vanzelfsprekend de meest prachtige wandelingen maken over de stranden, en daarnaast kun je vele faune spotten, zoals de lepelaar, de rosse grutto en de bonte strandloper. Het andere Nationaal Park is het Zuid-Kennemerland, wat een brede duinstrook is van Zandvoort tot aan IJmuiden. Je kunt hier grandioos mooi wandelen en fietsen, genietend van maar liefst 100 verschillende vogels en prachtige struiken vol met bessen. Het is het zeker waard hier je dagje weg door te brengen! Waar je ook prachtige kunt wandelen, is langs de Lange Bretten langs het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Hier kun je dus prima een dagje Amsterdam met natuur combineren!