Groepsaccommodatie 18 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal inpassen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 18 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Lees meer over Groepsaccommodatie 18 personen
Lees meer over:

Groepsaccommodatie 18 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie, maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal inpassen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 18 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Of je nu met (een deel van) je familie op vakantie gaat, met een vriendengroep of met een sportclub, de gezelligheid van een groot vakantiehuis is ongekend. Heerlijk samen eten en spelletjes doen aan de lange tafels en er zijn genoeg sanitaire voorzieningen zodat je elkaar niet voor de voeten loopt. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er allerlei vakantiehuizen die op jullie bezoek staan te wachten! Daarnaast betekent een accommodatie van Natuurhuisje ook nog eens dat je midden in de natuur verblijft.

Dat is wel zo prettig, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van dit groepsuitje. Je zal in ieder geval geen last hebben van overige vakantiegangers of allerlei herrie uit de drukke stad. Op die manier kunnen jullie heerlijk even bijkomen en volop van het gezelschap genieten. De ene dag gaan jullie lekker wandelen in een prachtig natuurgebied, terwijl jullie de dag erna met z’n allen naar de dierentuin gaan. Als dat geen droomvakantie is? Zelfs de kinderen zullen een onvergetelijke vakantie beleven.

Geniet met elkaar van de prachtige natuur

Als de reden van jullie vakantie is om quality time met de familie door te brengen dan is een Natuurhuisje altijd een goed idee. Van daaruit kunnen jullie namelijk heerlijke wandelingen gaan inplannen. Met elkaar wandelen door de natuur kan precies zijn wat jullie nodig hebben. De kinderen kunnen lekker spelen en rennen, terwijl de ouders van de omgeving genieten en met elkaar kunnen bijpraten. Ook dieren- en vogelliefhebbers zullen zich helemaal thuisvoelen in de natuur. Om de natuur te gaan verkennen hoeven jullie Nederland zelfs niet eens te verlaten. In ons eigen land is er namelijk genoeg om te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Veluwe in Gelderland of een bezoekje aan het Drielandenpunt in Limburg? Ook de Biesbosch heeft van alles te bieden. Dit prachtige natuurgebied bevindt zich zowel een stukje in Zuid-Holland als in Noord-Brabant.

Toch liever naar het buitenland, maar liever niet te ver weg? Kies dan zeker eens voor één van onze buurlanden; België of Duitsland. Beide prachtig en erg rijk aan mooie natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld aan de Eifel of de Moezelvallei in Duitsland, of de prachtige Ardennen in België. Daar is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Er kan uiteraard heerlijk gewandeld worden, maar daarnaast kan ook de actieveling zich er prima vermaken! Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor activiteiten als raften, mountainbiken, bergbeklimmen en ziplinen. Zijn jullie op zoek naar een groepsaccommodatie voor 18 personen waar de zon schijnt? Denk dan zeker aan landen als Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje.

Waar naartoe en wat is er allemaal te beleven?

Met een grotere groep kan het zijn dat het makkelijker is om lekker in Nederland te blijven, bijvoorbeeld als er veel kleine kinderen mee zijn of als het maar een korte vakantie is. Gelukkig kun je in Nederland ook op prachtige plekken in een vakantiehuis verblijven met zijn allen. Met een grote groep naar het buitenland is al helemaal een avontuur. Zo kun je met zijn allen een compleet nieuwe omgeving ontdekken en genieten van de natuur en cultuur in een ander land.

Niets is leuker dan met een groot gezelschap op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet heel vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken. Mocht je met de familie gaan, dan kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen terwijl de ouders weer heerlijk bij kunnen praten. Maar een paar daagjes weg met de collega’s is ook een enorm leuke gelegenheid om samen een vakantiehuis te boeken. Lekker een paar dagen in elkaars gezelschap buiten de werkvloer, zo leer je dingen over de ander die je vast nog niet wist!

Er zijn zoveel redenen om met een groep op vakantie te gaan, of het nu een reünie is, een reisje met de sportclub of een paar daagjes met de familie. De vakantiehuizen hebben genoeg ruimte om samen te koken, te eten en heel de avond leuke spellen te spelen. Overdag kun je heerlijk samen de omgeving verkennen en genieten van het lekkerste eten. Uiteraard hoef je niet allemaal hetzelfde te doen elke dag, de een houdt meer van cultuur terwijl de ander liever een dagje aan het zwembad blijft hangen. Gelukkig kun je in een grote groep nog steeds lekker je eigen ding doen, dus dit zal geen problemen vormen. Maar we kunnen het ons voorstellen dat in de prachtige omgeving van de vakantiehuizen iedereen de natuur wil verkennen! Met welk gezelschap je ook op reis gaat, op Natuurhuisje hebben we een groot aanbod aan grotere vakantiehuizen en we denken graag met je mee.

Het Europese klimaat

Weet je niet precies waar jullie naartoe willen, maar jullie zijn wel op zoek naar een groepsaccommodatie voor 18 personen? Dan kan het weer je misschien helpen bij deze keuze. In ons eigen land geldt een gematigd zeeklimaat en weet je waarschijnlijk al dat het er erg wisselvallig kan zijn. Kies je dus voor een accommodatie in Nederland dan wil je er zeker van zijn dat je je ook kan vermaken wanneer het regent. In de maanden Juli en Augustus kan het juist erg warm zijn met af en toe zelfs hittegolven, dus wees daar ook goed op voorbereid.

Ook kan de temperatuur in ons eigen land nogal eens uiteenlopen op verschillende plaatsen. Zo heb je landinwaarts bijvoorbeeld meer kans op regen en zal het daar mogelijk ook wat warmer zijn. Aan zee heb je meestal wel te maken met de wind uit zee en kan het dus wat frisser zijn. In het zuiden van Nederland is het meestal het warmst in de zomer en in de winter juist het koudst. Houd jullie echt van warmte, maar wil je toch naar de zee? Dan kun je het beste kiezen voor een ander land in Europa. Denk bijvoorbeeld aan Italië, Kroatië of Spanje.