Vakantiehuizen Camperduin

Camperduin is een klein dorpje gelegen in Noord-Holland. Het heeft een klein natuurgebied (37 hectare) aangezien het meeste bij het grote gebied de Schoorlse Duinen hoort. Onderdeel van Camperduin zijn De Putten, een vogelreservaat die ontstaan is doordat men in 1950 klei heeft afgegraven. Door de menging met regenwater zijn de plassen minder brak geworden. 

Lees meer over vakantiehuizen in Camperduin
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vind hier een geschikt vakantiehuis nabij het Fochteloërveen. Keuze uit prachtig gelegen vakantiehuizen in en nabij het Fochteloërveen. Het Fochteloërveen wordt beheerd door Natuurmonumenten, het is zo'n 2329 hectare groot en bestaat uit een weids en ongerept hoogveenlandschap. Dit landschap is uniek in heel Noordwest Europa en het Fochteloërveen was vroeger onderdeel van een nog veel groter natuurgebied. Helaas is een groot deel van dit gebied verloren gegaan aan turfwinning. In het Fochtelöerveen kunt u vrijwel iedere zomer wel de Slangenarend bewonderen. Ook is het de enige plek in Nederland waar sinds enkele jaren weer kraanvogels broeden. Voor een excursie in het Fochteloërveen kunt u terecht bij Natuurmonumenten, voor een vakantiehuisje kunt u uiteraard bij ons terecht.

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?