Vakantiehuizen Champs-sur-Marne

Ontdek Champs-sur-Marne

Lees meer over vakantiehuizen in Champs-sur-Marne

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Ontdek Champs-sur-Marne

Waar de Seine bij Ivry-sur-Seine opsplitst in de Seine en de Marne, ligt Champs-sur-Marne aan deze bochtige vertakking. Het plaatsje is gelegen tussen het meertje Vaires-sur-Marne en het groene eilandje in de rivier in. Vanuit je vakantiehuisje in de buurt, kun je de omgeving op je gemak ontdekken en maak je kennis met Noisy-le-Grand, Chelles en Pontault-Combault. Ontdek de middeleeuwse burcht van Pierrefonds, het historische kasteel van Campiègne en het groene parkje Noisiel. Vanuit je vakantiehuis zijn er mogelijkheden genoeg om de omgeving nader te ontdekken.

Een vakantiehuisje op maat

Wanneer je een vakantiehuis in of rond Champs-sur-Marne boekt, ben je verzekerd van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Een vakantie vol sportiviteit of juist ontspanning en rust. Wandelen, fietsen, kanoën, zeilen, zwemmen.. het (zwem)meer in de buurt maakt deze bestemming helemaal af. Boek nu een huiselijke vakantiewoning of een knusse gîte en kom relaxen in Champs-sur-Marne.

Al onze vakantiehuizen zijn authentiek van aard en zijn gelokaliseerd in een mooie omgeving. Groene natuur, een cultuurhistorische achtergrond, erfgoed, de bochtige vertakking van de rivier, parkjes, een bijzonder eiland in de Marne en nog veel meer om op locatie te ontdekken. Een bestemming als Champs-sur-Marne is absoluut veelzijdig, zeker wanneer je deze vanuit één van onze vakantiehuizen beleeft.

Een gevarieerde bestemming

Ervaar dit stukje Île-de-France daarom binnenkort vanuit één van onze natuurhuisjes en geniet van een vakantiehuisje dat bij je past. Vanuit daar is het een kwestie van ontspannen en genieten. Boek snel en start meteen met de voorpret van een fantastische week weg.