Vakantiehuizen Ermont

Ontdek de ligging van Ermont

Lees meer over vakantiehuizen in Ermont

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Ontdek de ligging van Ermont

Wat verder van Parijs af gelegen vinden we Ermont, een plaatsje dat nog achter de wat grotere voorsteden als Argenteuil en Saint-Denis gelegen is. Ermont is een klein plaatsje en is gesitueerd tussen twee indrukwekkende natuurgebieden van Île-de-France, namelijk het bosdomein van Montmorency en dat van Saint-Germain-en-Laye.

Wanneer je Parijs zelf een bezoek wilt brengen met de auto, ben je een kleine drie kwartier onderweg. Ermont ligt eveneens aan de voet van het uitgestrekte natuurgebied Vexin Francais, dat qua grootte alle andere natuurgebieden overstijgt. Verblijf komende vakantie in een vakantiehuisje nabij Ermont en ontdek zelf het genot van een bestemming te midden van de prachtige natuur.

Een natuurhuisje als accommodatie

Kies je voor een karakteristieke gîte of toch een ruime vakantiewoning, voor je eerstvolgende vakantie in Frankrijk? Beide natuurhuisjes ademen authenticiteit en zijn vol van karakter. Natuurhuisjes garanderen je een authentieke en unieke verblijfplaats, nabij de groene natuur. Zo kun je gedurende je vakantie genieten van wandelingen, fietstochten, mooie hikes. Ook kun je lekker ronddwalen te voet of te auto tot je een typisch Franse bistro of een klein dorpje tegenkomt, waar je geniet van een welverdiende lunch.

Geniet van de groene omgeving

Met één van de vakantiehuizen in Ermont, kun je genieten van een groene omgeving, terwijl je diezelfde week een bezoek brengt aan Parijs. Kies dus voor een natuurhuisje op deze plek in Île-de-France en geniet van het beste van beide werelden, vanuit het door jou gekozen, knusse vakantiehuisje.

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?