Vakantiehuizen Le Kremlin-Bicêtre

De rust in de chaos

Lees meer over vakantiehuizen in Le Kremlin-Bicêtre

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

De rust in de chaos

Lijkt het je niet heerlijk om in een klein en rustig vakantiehuisje te verblijven, in een rustige buurt naast Parijs? Le Kremlin-Bicêtre is een eigen gemeente, maar maakt onderdeel uit van het arrondissement van Parijs. Op die manier wandel je vanaf Le Kremlin-Bicêtre zo Parijs binnen. Het plaatsje ligt ten zuiden van de Franse hoofdstad en ligt verstopt achter haar buitenwijken. Pak de metro of ga lekker wandelen bij mooi weer en ontdek Parijs te voet!

Authenticiteit staat voorop

Heb je behoefte aan een heerlijk ontspannen vakantie vol cultuur, natuur, kunst, historische verdieping en meer? Boek één van onze vakantiehuizen vlak onder Parijs en verblijf komende vakantie in Le Kremlin-Bicêtre. Een knusse vakantiewoning of een gemoedelijk vakantiehuisje; onze authentieke accommodaties zijn er in alle soorten, maten en vormen. Zo verblijf je nabij Parijs, terwijl je de drukte, massa’s toeristen en chaos lekker uit de weg gaat.

Ontdek het arrondissement

Ook Le Kremlin-Bicêtre zelf en haar omliggende plaatsjes, zoals Ivry-sur-Seine, Villejuif of Montrouge, hebben genoeg te bieden. Historische stadhuizen, oude kerken, kleine parkjes of gezellige winkeltjes en bistro’s kom je hier met regelmaat tegen.

Ontdek de omgeving vanuit jouw vakantiehuis en combineer een bezoek aan de metropool met een ontdekkingstocht door haar arrondissement. Proef de lokale keuken, geniet van knusse cafés en authentieke Franse ontbijtjes. Boek snel een vakantiehuisje en geniet binnenkort nog van een bijzondere stedentrip of mooie (zomer)vakantie.