Vakantiehuizen Maisons-Alfort

Ontdek Maisons-Alfort vanuit uw vakantiehuis

Lees meer over vakantiehuizen in Maisons-Alfort

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek Maisons-Alfort vanuit uw vakantiehuis

Maisons-Alfort is zo’n bijzonder plaatsje, dat bijna in z’n geheel wordt omringd door water. Aan de westzijde van het plaatsje stroomt de Seine en langs de noord- en oostkant stroomt haar vertakking de Marne. Dat het stadje omgeven is door water, is niet het enige dat haar bijzonder maakt. Maisons-Alfort ligt namelijk pal onder Parijs en vormt daardoor een mooi voorstadje van de Franse hoofdstad, verstopt tussen het water en groen gebied. Wanneer u de rivier oversteekt, komt u namelijk direct terecht in het gerenommeerde en gevarieerde natuurgebied van Vincennes.

Een bijzonder en knus stadje

Wanneer u uit het geruime aanbod aan vakantiehuizen één van de knusse vakantiehuisjes kiest, mag het eilandje van Charentonneau u ook absoluut niet ontgaan. Dit kleine eilandje in de rivier de Marne oogt als een prettig, mooi en groen stadspark vol bomen en fijne wandelplekken. Wanneer u ontwaakt in uw authentieke vakantiehuisje, draagt een ochtendwandeling op dit eilandje bij aan een heerlijk ontspannen vakantiegevoel. In de middag kunt u andere stadjes bezoeken, het bos van Vincennes nader ontdekken of in Maisons-Alfort inkopen doen voor een heerlijke lunch in uw unieke vakantiehuis: Alles is mogelijk vanuit een natuurhuisje.

Een prettig verblijf in Frankrijk

Ook kunt u vanuit uw vakantiewoning het centrum van Parijs een bezoekje brengen. Ontdek het imponerende erfgoed, de uitgebreide musea of de gezellige winkelstraatjes. U kunt de drukte vanuit uw vakantiehuis mooi opzoeken of juist vermijden, net waar u behoefte aan heeft. Eén ding dat zeker is, is dat uw accommodatie deze vakantie op een unieke plek gelokaliseerd is.