Vakantiehuizen Montreuil

Ontdek het noordelijke Montreuil zelf

Lees meer over vakantiehuizen in Montreuil
Lees meer over:

Ontdek het noordelijke Montreuil zelf

Erg noordelijk gelegen in Frankrijk vinden we Montreuil, een charmant stadje met prachtige oude huisjes en kerken. Vanwege haar sfeer, karakter en karakteristieke bebouwing en monumenten, vormt Montreuil een mooie locatie voor een weekend weg of een relaxte vakantie. Ontdek op de website welke vakantiehuizen in en rond Montreuil aangeboden worden en kies een accommodatie die bij u past. Een riant vakantiehuis of een gemoedelijke en gezellige vakantiewoning; natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten.

Een gemoedelijk stadje

Wanneer u behoefte heeft aan pure ontspanning op een gemoedelijke, prettige plek, dan is Montreuil wellicht echt iets voor u. Imposante muren en geplaveide straatjes, sfeervolle bistro’s en gemoedelijke cafés. De cultuurhistorische waarde die het stadje bezit, stamt uit vroegere tijden. De 11e-eeuwse abdijkerk is bijvoorbeeld gesticht door de monniken op de plek van het historische klooster van Montreuil. Struin rond in de oude straatjes en bezoek de mooie stadspleintjes. Vanuit uw vakantiehuisje in de buurt, kunt u het historische centrum op uw gemak ontdekken.

Sfeer, karakter en natuur

Boek een natuurhuisje in of rond Montreuil en geniet vanuit dit unieke vakantiehuis van de grote markt op zaterdagochtend, onderneem uitgebreide wandelingen in de Jardins de Valloires, waar u vele wilde bloemensoorten tegenkomt of bezoek het iets verderop gelegen Jardin des Séricourt. Wanneer u beschikt over een auto, is deze laatste ook zeker de moeite waard. Geniet optimaal van de gemoedelijkheid en unieke sfeer die u tegenkomt in Montreuil en verblijf in een vakantiehuis om al dit moois op uw gemak te kunnen ontdekken.