Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Nanterre

Verblijf ten westen van Parijs

Lees meer over vakantiehuizen in Nanterre
Lees meer over:

Verblijf ten westen van Parijs

Nanterre vormt een westelijke buitenwijk van Parijs en ligt zodanig dicht bij de grote hoofdstad dat één van de wijken van Nanterre onderdeel is van het belangrijkste zakenkwartier van Parijs. Hoewel een deel van dit stadje nu voornamelijk een zakelijk karakter heeft, is hier enkele jaren geleden een Gallisch stadje ontdekt, vanwege de opgravingen die hier zijn gedaan.

Een vakantiehuis in of rond Nanterre biedt u een vakantiebestemming vlakbij Parijs, maar ook nabij het groene Bois de Boulogne en twee grootse, regionale bosgebieden; de bossen van Saint-German-en-Laye en van Marly le Roi.

Tussen het groen en de hoofdstad

Op welke manier beleeft u een completere vakantie dan in een vakantiehuis in Nanterre? Wanneer u hier een mooie vakantiewoning of authentiek vakantiehuisje boekt, bent u binnen een halfuur in Parijs of binnen enkele minuten in een prachtig, groen natuurgebied. Voor zowel de cultuur- als natuurliefhebber een ultieme bestemming dus. Boek nu snel een natuurhuisje op maat voor u en ontdek de omgeving in eigen tempo.

Een vakantiehuisje voor u alleen

Maak een uitgebreide wandeltocht door de uitgestrekte velden en bos- en waterrijke natuurgebieden in de buurt of breng een bezoek aan Parijs of haar omliggende stadjes. Geniet van de volledige vrijheid uw vakantie naar eigen wensen in te vullen en beleef een gevarieerde vakantie in Île-de-France. De vakantiehuizen van de website zijn allen uniek in hun soort; accommodaties waar u optimaal kunt ontspannen gedurende uw verblijf in Nanterre.