Vakantiehuizen Pantin

Het gemoedelijke Pantin

Lees meer over vakantiehuizen in Pantin
Lees meer over:

Het gemoedelijke Pantin

Pantin is een mooi voorbeeld van een 19e-eeuwse suburb, waarin nog karakteristieken zichtbaar zijn uit de periode van de industriële revolutie. Hoewel het stadje relatief klein is, omvat het wel bijzondere kenmerken en heeft het een veelzijdig karakter. Langs de oevers van het Ourcq kanaal is het prettig fietsen en ook kunt u mooie wandelingen ondernemen in de omliggende natuurparken. Het stadje beschikt ook over een arthouse bioscoop en er is meerdere dagen per week een uitgebreide stadsmarkt te bezoeken. Boek een natuurhuisje in Pantin, zoals een mooi vakantiehuis of gemoedelijke vakantiewoning, en ontdek zelf wat het stadje allemaal te bieden heeft.

Uw vakantiehuis in de buurt

Een grootse vlooienmarkt, vele culturele activiteiten, natuurgebieden in de buurt en de prachtige oevers van het kanaal dat de stad doorkruist. Pantin heeft voor iedereen genoeg te bieden en vormt een mooie vakantiebestemming te midden van het prachtige Île-de-France.

Ontdek het Parc de la Vilette en haar cultuurhistorische waarde. Ook in het park van Buttes-Chaumont kunt u daadwerkelijk prachtige wandelingen ondernemen. Ook dit oogverblindende park, met haar romantische uitstraling, rotswanden en prachtige bomen, is goed te bereiken vanuit uw vakantiehuis.

Heerlijk ontspannen in een knus stadje

Of u nu een vakantie beleeft met uw partner, uw kinderen of een groep vrienden, Pantin is altijd een prettige verblijfslocatie. Zeker met één van onze vakantiehuizen als basis, is het heerlijk vertoeven in dit leuke stadje. Boek nu één van de vakantiehuisjes en beleef het zelf op deze bijzondere plek in Île-de-France.