Vakantiehuizen Puteaux

Vertoeven in het groen

Lees meer over vakantiehuizen in Puteaux

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vertoeven in het groen

Ook Puteaux is een klein stadje, gelegen in het arrondissement van Nanterre en pal naast het bos van Boulogne te vinden. Dit bos ligt als een soort buffer tussen Puteaux en Parijs in en wanneer u de Seine eenmaal oversteekt, bent u binnen no-time in het historische centrum van Parijs.

Echter, wanneer u de Seine eenmaal oversteekt, komt u eerst in het prachtige bos van Boulogne terecht, met haar kronkelpaadjes, meertjes, smalle beekjes en mooie waterval. Een ideale locatie om te wandelen, te fietsen, het rosarium te bezoeken of om met de kinderen een bezoek te brengen aan de dierentuin. Wanneer u één van de vakantiehuisjes in de omgeving boekt, zult u met uw partner of gezin een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

Een natuurhuisje als accommodatie
Wat is er beter dan een heerlijk ontspannen vakantie waarbij u op steenworp afstand van mooie, Franse steden, in een geheel eigen, authentiek en bijzonder vakantiehuisje verblijft. Het aanbod aan vakantiewoningen en gîtes is zeer groot en zo ook in de omgeving van Puteaux. Kies voor een authentiek vakantiehuisje op maat en geniet voluit van uw komende vakantie of stedentrip.

De rivier, het bos, de stad
In en rond Puteaux is er genoeg te beleven voor iedereen. Mogelijkheden tot prachtige wandelingen, het ontdekken van de stadjes in de streek, het proeven van de authentieke Franse keuken, cultuurhistorisch erfgoed en het oude centrum van Parijs op steenworp afstand. Kies een vakantiehuis van de website dat geheel voldoet aan uw wensen en geniet vanuit hier van de ideale vakantie in Frankrijk.