Vakantiehuizen Saint-Ouen

Uw vakantiehuis nabij Parijs

Lees meer over vakantiehuizen in Saint-Ouen
Lees meer over:

Uw vakantiehuis nabij Parijs

Vlakbij Parijs, ingeklemd tussen de hoofdstad en de Seine, vinden we het kleine plaatsje Saint-Ouen. Geroemd om haar wereldbekende vlooienmarkt en bijzonder vanwege haar locatie: een geschikte locatie om een prettige vakantie in een mooi en authentiek vakantiehuis te beleven. Hoewel de arrondissementsstadjes van de Franse hoofdstad vrij rustig aandoen, is de drukte gemakkelijk op te zoeken vanuit kleine stadjes zoals Saint-Ouen. Saint-Ouen ligt namelijk maar 3,5 km van het sfeervolle Montmartre af als kunstzinnige en gezellige wijk van Parijs.

Intiem, sfeervol Saint-Ouen

Bent u liefhebber van kunst, cultuur, pittoreske stadjes en een authentieke Franse sfeer? Boek dan uw volgende vakantie naar Saint-Ouen en verblijf in een authentiek vakantiehuis of knus en uniek vakantiehuisje in de buurt. Op die manier kunt u de stadjes in de omgeving ontdekken, in het weekend rustig ’s werelds grootste antiekmarkt afstruinen en ook genieten van een kop koffie in de zon op een terras in Montmartre. Vul uw vakantie in zoals u dat wilt en geniet van één van de bijzondere vakantiehuizen als accommodatie.

Authenticiteit en rust

Een kunstig plaatsje, met invloeden van Parijs, mooie plekjes langs de Seine en een rustig centrum. Een uitgebreide markt, vele plaatselijke bistrootjes en het lekkerste eten altijd voorhanden. Een stedentrip of vakantie naar Saint-Ouen, of een ander arrondissementsstadje in de buurt, biedt altijd de garantie voor een perfecte vakantie, zeker wanneer u verblijft in één van de prachtige, authentieke vakantiehuizen van natuurhuisje.nl.