Vakantiehuizen St. Willebrord

Verblijven in een rustige en groene omgeving? Dat kan in de vakantiehuizen in de omgeving van St. Willebrord! Dit dorp is gelegen in de gemeente Rucphen binnen de streek Baronie en Markiezaat in Noord-Brabant. St. Willebrord ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten van Roosendaal en 10 kilometer ten westen van Breda. Hierdoor kun je vanuit een vakantiehuisje in St. Willebrord verschillende gezellige dagjes uit ondernemen! Voor natuurliefhebbers valt er ook genoeg te beleven in de omgeving. Zo bevinden zich verschillende natuurgebieden rondom St. Willebrord, waardoor je hier naar hartenlust kunt wandelen en fietsen.

Lees meer over vakantiehuizen in St. Willebrord
Lees meer over:

Verblijven in een rustige en groene omgeving? Dat kan in de vakantiehuizen in de omgeving van St. Willebrord! Dit dorp is gelegen in de gemeente Rucphen binnen de streek Baronie en Markiezaat in Noord-Brabant. St. Willebrord ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten van Roosendaal en 10 kilometer ten westen van Breda. Hierdoor kun je vanuit een vakantiehuisje in St. Willebrord verschillende gezellige dagjes uit ondernemen! Voor natuurliefhebbers valt er ook genoeg te beleven in de omgeving. Zo bevinden zich verschillende natuurgebieden rondom St. Willebrord, waardoor je hier naar hartenlust kunt wandelen en fietsen.

Ontdek de omgeving
Het dorp St. Willebrord wordt omgeven door groen, waardoor een vakantiehuisje in het dorp ideaal is voor natuurliefhebbers die graag een mooie wandel- of fietstocht maken. Vlakbij St. Willebrord ligt het mooie natuurgebied de Rucphense Bossen. Dit mooie natuurgebied bestaat uit heidevelden, graslanden en bossen waarin je heerlijk kunt wandelen. De Rucphense Bossen maken onderdeel uit van een mooi natuurgebied met een oppervlakte van ongeveer 1.200 hectare. De heidevelden in het gebied zijn een belangrijk onderdeel van de Rucphense Bossen en in deze heide leeft de levendbarende hagedis. Tijdens een wandeling in het gebied is het goed mogelijk dat je het diertje ziet zonnen om zichzelf op te warmen. In en rondom het natuurgebied ligt een uitgebreid routenetwerk, waardoor je hier uren fiets- en wandelplezier kunt beleven. Tussen de plaatsen Zundert en Rucphen liggen diverse natuurgebieden, waaronder het Sterrebos, de Lange Maten, Landgoed Pannenhoef, de Ketelmeren en De Lokker. Deze natuurgebieden hebben een afwisselend landschap met graslanden, bossen, plassen en vennen. Vogels die leven in het gebied zijn onder andere de geelgors en gekraagde roodstaart. De steden Breda en Roosendaal en Nationaal Park De Biesbosch zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de vakantiehuizen in St. Willebrord, waardoor er een hele hoop te beleven valt in de omgeving!

Meer informatie?
Op onze website vind je meerdere natuurhuisjes in de omgeving van St. Willebrord, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.