Vakantiehuizen Trappes

De natuurhuisjes rond Trappes

Lees meer over vakantiehuizen in Trappes

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

De natuurhuisjes rond Trappes

Een goed bereikbaar plaatsje nabij de natuur en het water? Een gemoedelijke en mooie bestemming in Frankrijk? Trappes is de bestemming die je zoekt. Ook hier biedt natuurhuisje.nl authentieke en unieke vakantiehuisjes aan. Ga op ontdekkingstocht in Île-de-France en ontdek deze prachtige, voor jou wellicht nog onbekende, regio van Frankrijk.

Geniet van een veelzijdige vakantie

Met een vakantiehuisje in of rond Trappes, ben je verzekerd van een prettige vakantie die je in een unieke accommodatie spendeert: een ruime vakantiewoning of fijne gîte. Tijdens deze vakantie kun je golfen op het enorme golfterrein, prachtige wandelingen ondernemen of verkoeling zoeken in het recreatieve meertje van 250 hectare dat zich aan de rand van het plaatsje bevindt. Dit meer werd in de 17e eeuw aangelegd om de vijvers van de tuinen van Versailles te voeden en biedt mogelijkheid tot zwemmen, zeilen, vissen of kanoën.

Authenticiteit, natuur en ontspanning

Kom komende zomer of een lang weekend tussendoor tot rust in Trappes en geniet van de authenticiteit van één van onze vakantiehuizen. Geen betere manier om tot jezelf te komen, van de natuur te genieten, nabijgelegen plaatsjes te bezoeken en even je hoofd leeg te maken. Het grootse natuurpark ten zuiden van Trappes biedt prachtige vergezichten, mooi oud erfgoed en eveneens vele wandel- en fietsmogelijkheden. Ga picknicken in een weelderig bos en ontdek de prachtige, verstopte plekjes die de omgeving rijk is.

Een veelzijdige vakantie dus, die je beleeft vanuit een natuurhuisje in Trappes. Kom langs, ontspan, geniet en ontdek de omgeving vanuit een prachtig vakantiehuisje op maat voor jou!