Vakantiehuizen Vincennes

Het kleine Vincennes

Lees meer over vakantiehuizen in Vincennes
Lees meer over:

Het kleine Vincennes

Tussen Montreuil, Fontenay-sous-Bois en het bos van Vincennes in, vinden we het plaatsje Vincennes. Vincennes is een zeer klein plaatsje en is onderdeel van het departement van Val-de-Marne. Wanneer u één van onze vakantiewoningen, horend bij Vincennes, boekt, dan bent u verzekerd van een authentiek vakantiehuis nabij de mooie arrondissementsstadjes van Parijs, de Franse hoofdstad zelf en een prachtig groen natuurgebied. Boek snel uw vakantie naar dit kleine en verstopte Franse stadje, zodat u de omgeving gedurende uw vakantie helemaal op eigen houtje kunt ontdekken.

Erfgoed en natuur

Vincennes beschikt over prachtig, oud erfgoed. Eén van haar voornaamste trekpleisters is het kasteel van Vincennes: een imposante, oude koninklijke burcht die ergens tussen de 14e en 16e eeuw gesticht is en lange tijd als jachthuis van Lodewijk VII diende. Dit bijzondere monument beschikt over de hoogste Donjon van Europa en wordt omringd door een historische buitenmuur.

Trek erop uit, bezoek het indrukwekkende kasteel, bezoek het bos van Vincennes en het park Floral de Paris. Kom wandelen, fietsen, bezoek stadjes en ontdek de authentieke bistro’s en cafeetjes gedurende uw verblijf hier.

Boek uw eigen vakantiehuisje

Kijk op de website of er een vakantiehuis bij zit dat voldoet aan uw wensen voor een perfecte (zomer)vakantie of stedentrip. Geen enkele accommodatie maakt uw vakantie zo bijzonder als een natuurhuisje: een authentiek en sfeervol vakantiehuisje in het groen.