Romantisch dagje weg

Willen jij en je geliefde echt even tijd voor elkaar vrij maken? Of hebben jullie samen iets te vieren en willen jullie dit op een bijzondere manier doen? De perfecte manier om samen te genieten is door middel van een romantisch dagje weg. En hoe kun je nu beter een romantisch dagje weg afsluiten dan met een romantische overnachting? Natuurhuisje biedt verspreid over Europa romantische accommodaties aan, zodat jij niet alleen van een romantisch dagje weg kan genieten, maar ook van een romantische overnachting!

Lees meer over een romantisch dagje weg
Lees meer over:

Romantisch dagje weg

Willen jij en je geliefde echt even tijd voor elkaar vrij maken? Of hebben jullie samen iets te vieren en willen jullie dit op een bijzondere manier doen? De perfecte manier om samen te genieten is door middel van een romantisch dagje weg. En hoe kun je nu beter een romantisch dagje weg afsluiten dan met een romantische overnachting? Natuurhuisje biedt verspreid over Europa romantische accommodaties aan, zodat jij niet alleen van een romantisch dagje weg kan genieten, maar ook van een romantische overnachting!

Een bijzonder verblijf

De meeste koppels die een weekendje weg gaan kiezen al gauw voor een hotel met een wellnesscentrum en alles erop en eraan. Het jammere is dat hotel zich vaak niet midden in de natuur bevinden en de focus vooral ligt op het binnen blijven. Bij het boeken van een vakantiehuisje ben je in de vrije natuur en kun je zowel van de accommodatie als van de omgeving genieten tijdens een weekendje weg met je partner.

Bij een romantisch dagje weg mag je best wel uitpakken. Dit kan perfect door voor een unieke accommodatie te kiezen op een prachtig plekje in de natuur. Geniet samen van een unieke beleving door in een bijzondere accommodatie te verblijven. Zo kun je teruggaan in de tijd van Pipo de clown en Mamaloe door te overnachten in een echte pipowagen. Maar je kan ook teruggaan naar je kindertijd en overnachten in een luxueuze boomhut met prachtig uitzicht. De opties zijn eindeloos en zeker als je op zoek bent naar afwisseling en iets unieks, dan zijn deze type vakantiehuisjes een geschikte oplossing. Deze knusse accommodaties zorgen er niet alleen voor dat je even helemaal los komt van de drukte van thuis, ze zorgen er ook voor dat je afstand neemt van het massatoerisme, zodat je samen echt even tot rust kan komen.

Romantische uitjes

Romantiek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms is een picknick in het park op een warme zomerdag met een heerlijk flesje wijn al voldoende. Meestal zijn de kleinste dingen de leukste dingen. Plan je dag vooral niet veel te vol, want de prioriteit is tijd voor elkaar maken. Maar het is uiteraard wel leuk om het een en ander te ondernemen. Zo kun je naar het strand om daar uit te waaien, dit werkt erg rustgevend en ontspannend. Ga gezellig samen naar de wellness en geniet van een massagesessie of hete sauna. Of ga lekker uit eten in een restaurant waar je normaal misschien niet snel heen zou gaan. Verwen jezelf met wat luxe of probeer iets nieuws uit. Onder het genot van een glaasje wijn of een flesje bier kunnen jullie vast wel uren praten over dingen waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toekomt. Na het eten kunnen jullie ook nog samen een lekker dessert delen.

Onze vakantiehuisjes bevinden zich in prachtige omgevingen en het zou zonde zijn als je deze niet gaat verkennen door middel van een wandeling. Leeg je hoofd en ontspan volledig in de groene bossen terwijl je de vogeltjes hoort zingen. Ga samen lekker op stap en je kunt ervoor kiezen een lekkere lunch in te pakken om onderweg op een mooi punt te picknicken. Afhankelijk van waar je heen gaat kom je ongetwijfeld nog mooie plekjes tegen waar jullie nog een leuke foto samen kunnen maken, altijd leuk voor op social media!

Er zijn ongetwijfeld genoeg steden waar jullie allebei nog niet geweest zijn. Omdat je maar een op pad gaat, is de kans groot dat jullie in Nederland blijven. Ook Nederland heeft voldoende prachtige steden die zeker een dagje waard zijn. Nederland is niet zonder reden een geliefd vakantieland. Speel lekker de toerist in eigen land en leer de straatjes in het centrum van een stad kennen. Vergeet vooral de zijstraatjes niet, wat juist daar vind je vaak de unieke winkeltjes en de meest gezellige restaurantjes. Verbaas je over de schoonheid van de Nederlandse steden terwijl je hand in hand door de straatjes slentert.

Romantische plekken

Verspreid door Europa zijn genoeg romantische accommodaties te vinden waar jij kan genieten van een romantisch dagje weg. Natuurlijk wil je niet te ver reizen voor een dagje weg, omdat je maar beperkt de tijd hebt. Dit is natuurlijk geen probleem! Alleen al in Nederland en België biedt Natuurhuisje zoveel romantische plekjes aan dat je sowieso de perfecte accommodatie zal vinden! Verblijf in een authentiek paviljoen midden in de Ardennen in België of droom even helemaal weg aan het water in de omgeving van Giethoorn.

Bij een romantisch dagje weg mag een romantische overnachting natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig zijn er genoeg prachtige locaties te vinden in Nederland en andere landen in Europa. Maak van jouw romantische dagje weg een beleving om nooit te vergeten.

Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Europa draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Op onze website vind je tientallen accommodaties, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.