Vakantiehuis met jacuzzi / hottub

Als jij wel eens toe bent aan wat nieuws en dan met name aan een beetje extra luxe, is een vakantiehuis met jacuzzi of hottub echt wat voor jou! Onze vakantiehuisjes bevinden zich door heel Nederland en door de rest van Europa. Je kunt dus kiezen uit een gezellige accommodatie in bijvoorbeeld Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Daarnaast kun je ook prima verblijven in Kroatië, Duitsland of Oostenrijk. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod op de mooiste plekjes door heel Europa!

Lees meer over vakantiehuis met jacuzzi of hottub
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuis met hottub

Als jij wel eens toe bent aan wat nieuws en dan met name aan een beetje extra luxe, is een vakantiehuis met hottub echt wat voor jou! Onze vakantiehuisjes bevinden zich door heel Nederland en door de rest van Europa. Je kunt dus kiezen uit een gezellige accommodatie in bijvoorbeeld Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Daarnaast kun je ook prima verblijven in Kroatië, Duitsland of Oostenrijk. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod op de mooiste plekjes door heel Europa!

Je hebt vast wel eens gehoord van een hottub, maar wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen een hottub en een jacuzzi? Een jacuzzi is eigenlijk een nieuwere variant van de hottub. De hottub is namelijk bijna altijd van hout en wordt warm door middel van een houtgestookte kachel. Dat betekent dat je voor gebruik de kachel aan moet steken, zodat hij op tijd warm is. Daarentegen heb je wel een authentieke ervaring wanneer je van de hottub geniet. Een hottub is dus perfect als je minimalistisch wilt genieten van een heerlijk warm bad. De kans is dus groot dat je tijdens deze vakantie gaat verblijven in een tiny house of een ander gezellig en knus houten huisje. De meeste hottubs bevinden zich in de tuin. Dat zorgt er natuurlijk voor dat je je echt even helemaal één met de natuur voelt!

Het fijne van een Natuurhuisje is trouwens dat je je sowieso midden in de natuur bevindt. Geniet van het fluiten van de vogeltjes. Daarnaast kun je de ochtenden prima beginnen met een heerlijke wandeling door de natuur. Wist je trouwens dat wij allerlei unieke accommodaties aanbieden? Denk hierbij aan pipowagens, boomhutten, tiny houses, safaritenten en nog veel meer! Ook kun je kiezen voor diverse luxe mogelijkheden of juist knus en simplistisch. En wat dacht je van een gezellige en gastvrije B&B? Hierbij geniet je iedere ochtend van een klaargemaakt ontbijt en kun je de eigenaren ook nog eens allerlei vragen stellen over het gebied. Laat je verrassen door ons veelzijdige overzicht van vakantiehuisjes met hottub.

Geniet van de natuur in de omgeving van jouw vakantiehuisje

Overal waar wij een vakantiehuis met hottub aanbieden, zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken in de natuur. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door een prachtig bos of kies voor een fietstocht door de heuvels. Houd je van vogels spotten, dan kun je op zoek gaan naar de mooiste vogels. In Europa zijn veel gebieden waar je aparte vogels kunt spotten. In Nederland kan je terecht in één van de vele waterrijke gebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandeltocht door Nationaal Park Lauwersmeer, over de kilometerslange Zeeuwse dijken of op één van de Waddeneilanden? In Nederland komen trouwens steeds meer bijzondere vogels voor. Denk bijvoorbeeld aan de koekoek, de ijsvogel en zelfs de bijeneter!

Ook Limburg is erg geliefd door natuurliefhebbers. En dat is niet voor niets! Dit prachtige heuvelachtige gebied is heel anders dan de rest van Nederland. Dwaal door de Vijlenerbossen of ontdek het Drielandenpunt op een fatbike! Ook kun je heerlijk winkelen en eten in het mooie Valkenburg. Als je daar toch bent kun je meteen een ritje met de kabelbaan maken. Daarnaast kun je natuurlijk nog kiezen voor een vakantiehuisje met hottub in het buitenland. Kies je bijvoorbeeld voor Kroatië? Dan mag een bezoekje aan de Krka watervallen zeker niet ontbreken! Deze watervallen zijn prachtig en ook in de omgeving kun je volop genieten van de mooie natuur.

Ontspanning, genieten en de omgeving verkennen

Soms ben je gewoon echt even toe aan niets anders dan rust en ontspanning. Een vakantiehuis van Natuurhuisje met hottub is dan precies wat je nodig hebt! Het kan op zo’n moment goed zijn om even een stapje terug te doen en even wat meer aan jezelf te denken. Ga even rustig zitten en plan een dag, een weekend of zelfs een week of langer voor jezelf in. Je kunt zelf het beste inschatten waar je behoefte aan hebt en wat er mogelijk is. Is langer dan een dag niet mogelijk? Kies dan voor een dag ontspanning en even helemaal niets doen. Geniet van een goed boek terwijl je in de hottub ligt. Of begin de ochtend juist met een heerlijke sessie in de hottub. Vergeet niet het vuurtje op te stoken voordat je gaat badderen.

Naast het feit dat je in je huisje en in de tuin dus heerlijk kunt bijkomen, is het natuurlijk ook leuk om de omgeving te gaan verkennen. Of je nu kiest voor een vakantie in eigen land of ergens anders, sightseeën is altijd een goed idee. In Nederland, maar ook daarbuiten, vind je genoeg musea die zeker de moeite waard zijn. Een paar musea die zeker niet mogen ontbreken, zijn: het Prado Museum in Madrid, Museum De Oude Aarde in Giethoorn en Hagia Sophia in Istanbul. Dit zijn er slechts een paar, want alleen al in Nederland vind je al zo’n 1228 musea. Natuurlijk kun je nog veel meer gaan bekijken, denk hierbij aan mooie bezienswaardigheden zoals Slot Neuschwanstein in Duitsland en Kasteel de Haar in eigen land.

Het Europese klimaat

Een vakantiehuis met hottub kan natuurlijk altijd en overal! Toch is het handig om iets meer te weten over het Europese klimaat. De zomers in eigen land worden namelijk steeds warmer! Aan de andere kant worden ook de winters steeds kouder. Vooral in het voorjaar kan het nogal eens spoken. In de winter is het natuurlijk juist extra lekker om in de warme hottub te zitten en te genieten van de koude buitenlucht. Vanuit jouw verblijf in één van onze huisjes wandel je overigens direct de natuur in en kom je dus helemaal tot rust. In principe maakt het seizoen waarin je op vakantie gaat dus helemaal niet uit.