Vakantiehuizen Hoog-Normandië

Op zoek naar een leuk vakantiehuis in Hoog-Normandië? Bekijk dan hier het aanbod van mooie landelijke vakantiehuisjes in Hoog-Normandië. Hoog-Normandië is een regio gelegen in het noorden van Frankrijk. Normandië is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het is een regio waar ook veel te beleven is voor de natuurliefhebber.

Lees meer over vakantiehuizen in Hoog-Normandië

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Op zoek naar een leuk vakantiehuis in Hoog-Normandië? Bekijk dan hier het aanbod van mooie landelijke vakantiehuisjes in Hoog-Normandië. Hoog-Normandië is een regio gelegen in het noorden van Frankrijk. Normandië is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het is een regio waar ook veel te beleven is voor de natuurliefhebber.

Vakantiehuisje aan de kust van Hoog-Normandië

Op Natuurhuisje.nl bieden we inmiddels meerdere vakantiewoningen in Normandië aan. Het grootste gedeelte is gelegen in Laag-Normandië. Daarnaast hebben we een aantal leuke vakantiehuizen in Hoog-Normandië. Ben je op zoek naar een vakantiewoning aan de kust van Hoog-Normandië? Bekijk dan eens of je hier een geschikt huisje kunt vinden nabij de prachtige kust van deze regio.

Normandië is een goede regio voor natuurliefhebbers. Het klimaat (gematigd zeeklimaat) en de vruchtbare grond zorgen er voor dat planten, bloemen, struiken en bomen goed groeien. Hierdoor is Hoog-Normandië een groene regio.

In de regio’s van Normandië kun je een aantal mooie natuurgebieden bezoeken. Zo zijn er vier veschillende regionale parken in deze prachtige regio te vinden.

Regionaal park Normandie-Maine

Dit natuurgebied wordt gekenmerkt door haar heuvelachtige karakter. Zo vind je er mooie begroeide heuvels maar ook weidevelden. Vakantiehuisje huren nabij Normandie-Maine huren? Kijk dan eens op deze pagina of kijk even op de pagina van “Basse-Normandie”.

Regionaal park Marais du Cotentin et du Bessin

Door het drassige karakter van dit mooie natuurpark trekt het gebied veel watervogels aan. Zo is het een goede plek om verschillende reigersoorten waar te nemen maar ook voor ooievaars kun je daar terecht. Bekijk hier of er nog een leuke vakantiewoning in Marais du Cotentin et du Bessin vrij is.

Daarnaast kun je ook nog de regionale parken “des Boucles de la Seine Normande” en “Perche” te vinden in Normandië. Beide natuurgebieden hebben hun eigen specialiteit. Ze zijn dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken tijdens jouw vakantie in Hoog-Normandië!

Naast de natuur in de regionale parken is er natuurlijk ook genoeg natuurschoon waar te nemen in de directe omgeving van ieder vakantiehuisje. Het leuke is dat ieder huisje in Hoog-Normandië zijn eigen karakteristieke natuurlijke omgeving heeft.

Vergeet vooral niet dat Normandië voor een groot gedeelte aan de kust ligt. Een bezoekje aan de zee is dan ook een absolute aanrader. Ook kun je een bezoekje brengen aan de buurregio Bretagne. Bretagne is tevens een regio gelegen aan de Franse kust.

Geen succes met het zoeken naar een leuke vakantiewoning in Normandië? Vraag eens of een medewerker van Natuurhuisje.nl jou verder wilt helpen met een leuk huisje in Hoog-Normandië of aan de Franse kust. Zij helpen je namelijk graag verder.

Daarnaast kun je natuurlijk ook even kijken of misschien één van de omliggende regio’s kijken of daar een mooi vakantiehuis te huur aangeboden wordt. En vergeet natuurlijk niet even te kijken in Laag-Normandië!

Vakantiehuis Eure
Vakantiehuis Seine-Maritime