Vakantiehuizen 2022

Vakantiehuisje huren? Hier vind je niet alleen een vakantiehuis, je vindt hier namelijk de mooiste onontdekte plekjes. De meeste vakantiehuisjes in ons aanbod liggen in Europa. Europa heeft een hoop te bieden en kent een enorme diversiteit aan natuur. Hier vind je de leukste vakantiehuizen die allemaal ding met elkaar gemeen hebben: ze staan in of nabij de mooiste natuur van Europa.

Lees meer over vakantiehuizen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuizen

Vakantiehuis huren? Als je echt toe bent aan een heerlijke vakantie, zit je absoluut goed in Europa! Europa is een continent dat een hoop te bieden heeft en een enorme diversiteit kent aan natuur. Hier vind je meer informatie over de natuur in de verschillende landen en tevens de leukste vakantiehuizen die allemaal ding met elkaar gemeen hebben: ze staan in of nabij de mooiste natuur van Europa. Laat je verrassen door het grote aanbod en alle mooie bezienswaardigheden door heel Europa.

Als je er nog niet helemaal uit bent waar je precies naartoe wilt, dan kun je je zeker laten leiden door onder andere het weer, de bezienswaardigheden en de natuurgebieden. Ook het is handig om te weten wat je ergens allemaal kunt beleven. Zo kun je bijvoorbeeld in Italië genieten van allerlei toffe activiteiten, maar je kunt er ook heerlijk in het zonnetje liggen. Misschien ben jij wel een echte avonturier. In dat geval zijn de Ardennen perfect voor jou!

Huisje huren

Toch valt er ook in Nederland nog genoeg te ontdekken en te beleven. Waar je dus ook naartoe wilt, wij hebben voor iedereen het perfecte vakantiehuis in Europa. Je kunt onder andere kiezen uit warme landen, zoals Spanje, Kroatië, Italië en Griekenland. Daarnaast kun je ook kiezen voor mooie heuvelachtige landen, zoals Oostenrijk of Zwitserland. Uiteraard zijn die 2 ook perfect geschikt voor een heerlijke wintersportvakantie. Want of je nu in de zomer, de lente, de herfst of de winter op vakantie gaat, een vakantiehuis in Europa van Natuurhuisje kan altijd.

Lees verder over onze populairste bestemmingen: