Vakantievilla Duitsland

Vakantievilla Duitsland

Lees meer over Vakantievilla Duitsland
Lees meer over:

Vakantievilla Duitsland

Ben je op zoek naar een fijne accommodatie in Duitsland? Ga dan eens voor een vakantievilla! Hier beleef je gegarandeerd een unieke vakantie waarbij je veel rustiger verblijft dan in bijvoorbeeld een hotel of appartementencomplex. In een vakantievilla van Natuurhuisje verblijf je middenin de Duitse natuur. Je kunt dus gelijk vanuit je accommodatie de omgeving gaan verkennen met een wandeling of fietstocht. Je zit zo in Duitsland met de auto, dus twijfel niet langer en boek een vakantievilla in Duitsland!

De natuur in Duitsland

De natuur in Duitsland bewijst dat je niet ver hoeft te reizen om spectaculair mooi natuurschoon te kunnen bewonderen. Je vindt door het hele land fonkelende meren, heuvels, bergen, bossen en rivieren. Geen wonder dat Duitsland steeds populairder wordt als vakantieland onder vele Europeanen! Het Duitse landschap is erg veelzijdig, ook deels omdat het grenst aan maar liefst negen landen. In het zuiden vind je bergen, bosrijke heuvels en meren. Wat meer centraal in het land bevinden zich de rivieren en de romantische wijngebieden. Helemaal in het noorden van Duitsland vind je een laagvlakte en de Noordzeekust. Ook de hoogteverschillen zijn erg groot, het laagste punt ligt 2 meter onder zeeniveau en het hoogste punt ligt 2963 meter boven zeeniveau. Het klimaat kent, net zoals in Nederland, een gematigd zeeklimaat. Daardoor heeft Duitsland relatief milde winters en normale zomerse temperaturen. Echter ligt het er natuurlijk waar je je vakantievilla hebt geboekt, Duitsland is immers groot!

Wie de natuur in wil in Duitsland, zit in gebieden zoals de Eifel, De Moezel en het Sauerland helemaal goed. Deze natuurgebieden liggen op korte rijafstand, net over de grens van Nederland. De natuurgebieden worden gekenmerkt door lange rivieren, bergen en glooiende bossen. Ook de bossen van het Zwarte Woud en Thüringen zijn zeker een bezoekje waard. Ze liggen weliswaar iets verder van de grens af, maar de afstanden zijn nog steeds prima te overbruggen met de auto. Vooral het Zwarte Woud is een erg populaire vakantiebestemming in Duitsland. Dit komt door de verschillende diersoorten die hier leven de grote meren die je hier kunt vinden.

Activiteiten in Duitsland

Doordat Duitsland beschikt over verschillende landschappen is er voor iedere vakantieganger wel iets te doen. Je kunt er natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen, maar ook in de winter verveel je je geen moment! Ga heerlijk skiën of kies voor een langlaufloipe! In de prachtige natuurgebieden in Duitsland kun je uitstekend fietsen, wandelen en mountainbiken. De fietsroute ‘Thüringer Städtekette verbindt zeven steden tussen Eisenach en Altenburg. Je maakt hier kennis met de prachtige natuur en de bewogen geschiedenis van de bosrijke deelstaat Thüringen. De route brengt je vooral langs vlakke terreinen, met enkele afwisselingen van heuvelachtig landschap. In het Zwarte Woud is het prachtig om te wandelen, het staat bekend als het grootste middelgebergte van Duitsland. Waan jezelf in het grootste bosgebied van Duitsland, met wel duizenden hectaren statige naaldwouden. Het fijne aan het Zwarte Woud is dat je er elk seizoen heerlijk kunt wandelen.

Bekijk op deze pagina de mooiste vakantievilla’s in Duitsland!