Lees meer over:

Vakantiewoning 16 personen

Een weekendje weg met een groep vrienden of familie in een vakantiewoning voor 16 personen? Dan is met z’n allen verblijven in één grote groepsaccommodatie natuurlijk het allerleukste! Deze vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in de bossen of een kampeerboerderij op het platteland. Een vakantiewoning voor 16 personen is ideaal om echt eens even van elkaar te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken.

Ontdek de prachtige natuur en diverse flora en fauna

De natuur in Europa is erg divers, dit zorgt voor een interessante flora en fauna. In het noorden van Europa vind je uitgestrekte naaldbossen en toendragebieden. Meer centraal tref je loofbossen, moerassen en wilgenbos. In het zuiden van Europa tref je steppegebieden aan en imposante bergketens als de Alpen en de Pyreneeën. Voor natuur hoef je volgens ons niet naar een ander continent maar kun je zelfs in eigen land nog genoeg onontdekte plekjes vinden. Doordat er een groot scala is aan verschillende habitattypen vind je er ook veel verschillende soorten dieren en planten. Ieder habitattype herbergt andere soorten die aangepast zijn aan de leefomstandigheden van het gebied. In Europa kan je zowel op het gebied van planten, vogels, insecten, zoogdieren en reptielen je hart ophalen.

Blijf je in eigen land, dan is er genoeg natuur om je heerlijk te vermaken. Iedere provincie heeft zo zijn eigen natuurgebieden- en parken die voorzien zijn van duizenden kilometers aan wandel- en fietspaden waarvandaan je de flora en fauna van desbetreffend gebied goed kunt leren kennen. Leer de kracht van de zee en het leven onder NAP kennen in Zeeland, wandel door de uitgestrekte bossen van Brabant, bezoek het glooiende landschap van Limburg, wandel over de heiden en langs de rivierbedingen van Gelderland, ontdek de hunebedden van Drenthe of ga wadlopen op één van de Wadden Eilanden in het noorden van het land.

Onderneem tijdens de vakantie de leukste activiteiten

Wanneer je verblijft in een natuurhuisje verblijf je heerlijk midden in de natuur! Van daaruit kun je dan ook prima jouw vakantieland en omgeving gaan ontdekken. Zowel in eigen land als in de rest van Europa kun je prima terecht voor diverse activiteiten. Er is altijd wel een natuurgebied in de buurt van jouw natuurhuisje. Online zijn vaak veel fiets- en wandelroutes te vinden, maar ook bij de lokale toeristenpunten kun je vaak routes vinden.

Ligt het huisje aan een meer dan kun je een bootje huren en gaan vissen! Daarnaast behoren het bezoeken van steden en een bezoek aan een pretpark, museum of dierentuin tot de mogelijkheden. Veel van de huisjes zijn tegenwoordig ook uitgerust met Wifi internetverbinding, dus wanneer je op de plaats van bestemming bent en het weer is net iets minder of je plannen veranderen last-minute, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om via internet nieuwe ideeën te vinden voor een dagje uit. In de natuurhuisjes zelf kun je vaak ook informatie vinden over activiteiten in de omgeving.

Bekijk het gehele aanbod aan groepsaccommodaties door heel Europa hier bij Natuurhuisje en kies jouw favoriet!