Last minute Cyprus

Niet elke vakantie hoeft weken van te voren te worden gepland. Soms ben je toe aan een weekend weg en heb je behoefte aan rust en ontspanning. Je wilt de drukte op werk en in huis even helemaal los kunnen laten. Een spontane last minute vakantie kan een leuk idee zijn dat enkele dagen voor vertrek bij je opkomt.

Lees meer over last minute Cyprus

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Last minute Cyprus

Niet elke vakantie hoeft weken van te voren te worden gepland. Soms ben je toe aan een weekend weg en heb je behoefte aan rust en ontspanning. Je wilt de drukte op werk en in huis even helemaal los kunnen laten. Een spontane last minute vakantie kan een leuk idee zijn dat enkele dagen voor vertrek bij je opkomt.

Cyprus als bestemming

Cyprus, een klein Mediterraans eiland in de buurt van het Midden-Oosten, is al vele jaren een aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers. Bekend om zijn sublieme stukken zand, ruige wijnbouwgebieden en indrukwekkende kliffen, is het niet verwonderlijk dat de regio bezaaid is met een scala aan natuurlijke wonderen. Cyprus is gezegend met een prachtig en divers landschap. Je vindt hier prachtige landschappen met opvallende kleuren en schitterende rotsformaties, zandige kusten, majestueuze grotten, bergachtige bossen, watervallen, meren en rivieren.

Avakas Gorge is een van de mooiste plekken in Cyprus. Het pad naar de Avakas-kloof ligt in het hart van het ruige en ruige schiereiland Akamas en geeft een prachtige weergave van de gevarieerde flora en fauna van het eiland. De belangrijkste attractie hier is ongetwijfeld de eigenaardige steen die vastzit tussen de torenhoge bochten van de omliggende stenen muren. De Limassol zandduinen zijn opvallende grijze zandduinen. Ze zijn een van de meest onbekende bezienswaardigheden in Cyprus, maar daarom niet minder mooi om te bezoeken. Hun afgelegen locatie draagt bij aan hun mysterie, ze liggen namelijk beschut in de afgelegen Britse bases van het eiland. Kaap Greco is een prachtig nationaal park met talloze zeegrotten en opmerkelijke rotsformaties. Gelegen tussen Agia Napa en Protaras, wordt het nationale park ook gekenmerkt door kristalkleurig water. De Cedar Vallei is een weelderig en groen dennenbos. Dit is een idyllische ruimte die als thuisbasis dient voor een prachtige reeks van de inheemse Cypriotische ceder.

Last minute weg

Een last minute reis betekent niet dat de reis één minuut voor vertrek wordt geboekt, maar kort voor vertrek. Dit kan bijvoorbeeld enkele dagen voor vertrek zijn. Het is soms kort dag om de geschikte accommodatie te vinden voor een last minute vakantie. Je kan het beste eerst voor jezelf bepalen naar welke streek of stad je wilt. Als je dit hebt bepaald, wordt de zoekopdracht al een stuk specifieker, waardoor je kan kijken naar het type accommodatie dat je het liefste boekt. Je kan kiezen voor een comfortabel verblijf zoals een bungalow of voor een uniek verblijf zoals een yurt of boomhut. Er zijn zelfs last minute veel verschillende mogelijkheden, waardoor je vast iets kan vinden dat het beste bij je past!

Overnachten met Natuurhuisje

Met het gevarieerde landschap van Cyprus en zoveel prachtige plekken om te bezoeken is een vakantie op Cyprus zeker een goed idee! Het eiland is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Misschien ben je bang dat er weinig aanbod meer is als je zo kort voor vertrek boekt. Natuurlijk loop je altijd het risico dat de accommodatie die jij het liefste boekt niet meer beschikbaar is. Maar er zal genoeg ander aanbod zijn, waardoor jouw last minute vakantie een groot succes wordt!