TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZATERDAG VAN 10-17 UUR EN ZONDAG VAN 10-21 UUR
Vakantiehuis in Nederland
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Nederland

Voor wie er even lekker tussenuit wil, maar niet al te ver wil rijden, bieden onze natuurhuisjes in Nederland uitkomst. Voor prachtige natuur en mooie vergezichten hoef je namelijk helemaal niet ver weg! In Nederland kun je alle kanten op. Met diverse natuurlijke regio’s, zoals de Wadden, de Veluwe en de Weerribben en de Achterhoek, is er voor iedereen genoeg te beleven. Door de relatief kleine oppervlakte van het land zijn afstanden gemakkelijk te overbruggen en ben je binnen no time in één van de natuurgebieden of bossen. Wel zo fijn!

Flora en fauna

Mede dankzij de IJstijden en het menselijke ingrijpen is Nederland wat betreft flora en fauna niet erg soortenrijk. Voorkomende dieren zijn voornamelijk ruim 50 soorten zoogdieren, zo'n 600 soorten broed- en trekvogels, tientallen vissoorten, ruim 50 dagvlinders en duizenden ongewervelden. Daarnaast telt het land ongeveer 1400 soorten hogere planten en 600 soorten mossen. Bossen vind je in Nederland in overvloed. Deze zijn dus nooit ver weg! Wel zo prettig als je samen met je partner, familie of honden een flinke wandel- of fietstocht wilt maken.

Activiteiten

Het Nederlandse polderlandschap biedt vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Wat dacht je van een flinke wandel- of fietstocht? Of verken jij de natuur liever vissend met een bootje vanaf het water? Ook dat is namelijk mogelijk. Daarnaast behoren stedenbezoek en een bezoek aan een pretpark of dierentuin tot de mogelijkheden. Veel verhuurders hebben in hun natuurhuisje een informatiepakket voor je klaar liggen met daarin allerlei tips voor activiteiten en dagjes uit in de omgeving. Ook persoonlijk lichten zij graag het één en ander toe, want verhuurders kennen de streek natuurlijk op hun duimpje. Ze voorzien je dan ook graag van tips.

Meer informatie?

Op onze website vind je honderden natuurhuisjes in Nederland, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.


WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!