TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZONDAG VAN 13-21 UUR
Vakantiehuis in Nederland
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Nederland

Vakantiehuis in Nederland huren in de natuur?. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen in landelijk Nederland. Wie denkt dat je voor échte natuur het ver van huis moet zoeken, heeft het in onze ogen mis! Nederland is een natuur vakantie land bij uitstek. Met natuurrijke regio's als de Wadden, de Veluwe en de Achterhoek is er altijd wat te beleven. Maar ook op de wadden of aan de Zeeuwse kust raakt u nooit uit gekeken. De natuur is in ieder gedeelte van ons land anders en dat op zo'n relatief klein oppervlak.

Het leuke aan de vakantiehuizen in Nederland op Natuurhuisje.nl is dat de vakantiewoningen in een prachtige natuurrijke omgeving staan. De huiseigenaren hebben zelf ook affectie met de natuur. Als hij aanwezig is zal hij even tijd maken voor een praatje met u en u wijzen op de lokale wandelroutes. 

Sommige eigenaren van vakantiehuizen Nederland kunnen u ook meenemen op een tocht door de naaste omgeving van de vakantiehuizen Nederland en u dingen vertellen over de aanwezige flora en fauna in de streek. Vaak zijn er in de vakantiehuizen Nederlandook informatie pakketten aanwezig, waarin u meer informatie kunt vinden over allerlei activiteiten in de directe omgeving van de vakantiehuizen Nederland. Kijkt u eens rond op de website en u vindt meerdere vakantieverblijven in Nederland allen gesitueerd in de mooiste natuur! 

Vakantiehuis Nederland in de natuur

Inmiddels kunnen wij u ruim 600 vakantiehuizen Nederland aanbieden die alle gesitueerd staan nabij natuurgebieden, waarvan ook een groot aantal vakantiehuisjes Veluwe. Selecteer u een provincie op het kaartje links en u krijgt vervolgens een vakantiehuis Nederland te zien nabij verschillende natuurgebieden in de provincies. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Nederland kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar één van de natuurgebieden in de buurt. Voor jou als natuurliefhebber valt er in ieder geval genoeg te beleven!

Vakantiewoningen Nederland

Wie denkt dat onze vakantiewoningen Nederland minder interessant zijn als het aankomt op echte natuur heeft het mis. Alle huizen staan namelijk op de mooiste plekjes van Nederland. Verdeeld over de twaalf provincies is er in ons kikkerland nog genoeg natuur te vinden. Van de groene Veluwe, tot de Friese Waddenkust je zult in onze vakantiewoningen je hart op kunnen halen en kunnen genieten van de mooiste vergezichten. Let tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning Nederland op de flora en fauna die voorkomt nabij de huisjes. Je zult versteld staan van wat je in de achtertuin aan kunt treffen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de natuur van Nederland? Of wil je meer weten over de verschillende natuurgebieden die je in de buurt van onze vakantiehuizen kunt vinden? Naast de grote terrein beherende instanties als Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, kun je voor allerlei vragen over de natuur bij ons terecht. Maar uiteraard helpen wij je ook graag verder bij het zoeken en vinden van een geschikt verblijf. Voor zowel de zomervakantie, de herfstvakantie, wintervakantie of Pinksteren hebben wij de mooiste vakantiehuizen voor jou in petto!

WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!