Je vakantiehuisje verhuren via Natuurhuisje.nl

Voordelen

  • Betaal alléén voor resultaat
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Houd alles in eigen hand

Ben jij ook de trotse eigenaar van een natuurhuisje?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Natuurhuisje.nl worden alleen die vakantiehuisjes gepresenteerd die ook écht natuurhuisjes zijn. Helaas moeten we ook regelmatig 'nee' verkopen op nieuwe aanmeldingen, simpelweg omdat wij er niet van overtuigd zijn dat het daadwerkelijk om een natuurhuisje gaat.

Wat is een natuurhuisje dan precies?

Goede vraag! Onze filosofie is dat een natuurhuisje méér is dan een vakantiehuis. De gast huurt niet alleen een vakantiehuis, maar ook nog eens een prachtige omgeving. In een natuurhuisje ben je weg van de massa en maak je geen onderdeel uit van een groot vakantiepark. Staat jouw vakantiehuis in een prachtige omgeving en staat jouw huisje niet op één van de vele parken? Dan gaan wij graag voor je aan de slag.

Wat zijn de kosten?

Ook niet onbelangrijk. Natuurhuisje.nl is een portal waarop je jouw vakantiehuis kunt adverteren. Omdat wij er van overtuigd zijn dat we jou resultaat aan kunnen bieden, werken wij op basis van 'no cure, no pay'. Dat betekent geen reserveringen, geen kosten.

Geen opstartkosten, jaarlijkse of zelfs maandelijkse bijdrage maar alleen een bijdrage wanneer wij een reservering aanleveren. Leveren wij een reservering aan, dan vragen we een bijdrage van 10% (exclusief BTW) over de netto huursom. Hiervoor nemen wij zelfs de betalingen voor je uit handen!

Hoe werkt het?

Je kunt jouw natuurhuisje(s) hier aanmelden. Wij zullen dan eerst jouw aanmelding beoordelen en contact met je opnemen. Als het inderdaad een natuurhuisje is, dan gaan we samen aan de slag om jouw vakantiehuis zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.

Aanmeldformulier

Land
Op dit e-mailadres ontvang je de reserveringsbevestiging.
http://
Talen die je beheerst
Contact taal