Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Voor iedere boeking doneren wij €1 aan het ondersteunen van de natuur

Mensen dichterbij de natuur brengen is onze missie. Hiervoor geven wij graag ook iets terug aan de natuur, zodat we er samen nog lang van kunnen blijven genieten. Voor iedere boeking doneren wij €1 aan lokale natuurprojecten. Deze projecten voeren we uit met onze partners Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland.

Het herstellen van recreatieve voorzieningen, het verbeteren van het leefgebied van een bepaalde diersoort of het verjongen van een stuk bos ten gunste van de biodiversiteit en klimaatadaptatie, elk natuurproject is anders. Zo kunnen we telkens op een andere manier iets betekenen voor de natuur dichtbij huis.

We starten met deze lokale natuurprojecten in Nederland, maar we zijn van plan om dit in de nabije toekomst ook in andere landen te gaan doen. Je kunt alle (gerealiseerde) projecten hier volgen.

Lopend project

Hondenspeelbos Punthorst

Door het aanleggen van een hondenspeelbos kunnen hondenliefhebbers samen met hun favoriete viervoeter genieten in de natuur.

> Bekijk hier het project

Ontdek meer projecten

Neem een kijkje bij de andere lokale natuurprojecten die we ondersteunen! Deze projecten gaan we binnenkort nog doen of zijn al afgerond.

Onze bijdrage aan de natuur

Met deze projecten zetten we ons in voor een groenere planeet

 • Start lokale natuurprojecten

  in Europa

 • 1 miljoen bomen geplant

  in Afrika

 • 500.000 bomen geplant

  in Afrika

 • Start bomenplantproject

  in Afrika

Partners