Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Wij dragen 2% van onze totale omzet af aan lokale natuurprojecten.

Het beschermen van de lokale biodiversiteit is onze missie. Daarom dragen wij 2% van onze totale omzet af aan lokale natuurprojecten, zodat we er samen nog lang van kunnen blijven genieten. Deze projecten voeren we uit met onze partners The Pollinators, Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland.

Het aanleggen van voedselbossen, het verbeteren van het leefgebied van een bepaald dier- of insecten soort of het verjongen van een stuk bos ten gunste van de biodiversiteit en klimaatadaptatie, elk natuurproject is anders. Zo kunnen we telkens op een andere manier iets betekenen voor de natuur dichtbij huis.

We starten met deze lokale natuurprojecten in Nederland, maar we zijn van plan om dit in de nabije toekomst ook in andere landen te gaan doen. Je kunt alle (gerealiseerde) projecten hier volgen.

Bomen planten

Lopend project

Aanleg 4 kilometer heggen

Het aantal heggen in Nederland is met zo'n 95% afgenomen. Daar moet snel verandering in komen, want heggen zijn zó belangrijk voor de lokale biodiversiteit.

> Bekijk hier het project

Ontdek meer projecten

Neem een kijkje bij de andere lokale natuurprojecten die we ondersteunen! Deze projecten gaan we binnenkort nog doen of zijn al afgerond.

Onze bijdrage aan de natuur

Met deze projecten zetten we ons in voor een groenere planeet

Partner