Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Voor iedere boeking doneren wij €1 aan het ondersteunen van de natuur

Mensen dichterbij de natuur brengen is onze missie. Hiervoor geven wij graag ook iets terug aan de natuur, zodat we er samen nog lang van kunnen blijven genieten. Voor iedere boeking doneren wij €1 aan lokale natuurprojecten. Deze projecten voeren we uit met onze partners Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland.

Het herstellen van recreatieve voorzieningen, het verbeteren van het leefgebied van een bepaalde diersoort of het verjongen van een stuk bos ten gunste van de biodiversiteit en klimaatadaptatie, elk natuurproject is anders. Zo kunnen we telkens op een andere manier iets betekenen voor de natuur dichtbij huis.

We starten met deze lokale natuurprojecten in Nederland, maar we zijn van plan om dit in de nabije toekomst ook in andere landen te gaan doen. Je kunt alle (gerealiseerde) projecten hier volgen.

aanleggen-50-voedselbossen

Lopend project

Aanleg 50 voedselbossen

Door het aanleggen en upgraden van voedselbossen vergroten we de biodiversiteit, verrijken we het bodemleven én creëren we een waar paradijs voor de bestuivende soorten.

> Bekijk hier het project

Ontdek meer projecten

Neem een kijkje bij de andere lokale natuurprojecten die we ondersteunen! Deze projecten gaan we binnenkort nog doen of zijn al afgerond.

Onze bijdrage aan de natuur

Met deze projecten zetten we ons in voor een groenere planeet

Partner

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?