Last minute safaritent

Last minute safaritent

Lees meer over Last minute safaritent

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Last minute safaritent

Wil jij graag een echte unieke vakantie beleven die jij nog jarenlang aan je familie en collega’s kan navertellen, probeer dan eens een overnachting in een echte safaritent! Ook last minute kun je hier goed terecht! Net zoals je overal een tent kan aantreffen, vind je tegenwoordig ook steeds meer campings die een aantal safaritenten aanbieden voor toeristen. Een vakantie in een safaritent is gegarandeerd een avontuurlijke vakantie midden in de natuur. Doe de voorkant van je safaritent open en zie het groene landschap, de bomen en de heuvels vanuit de woonkamer voor je tent opdoemen.

De natuur in

Europa heeft een erg interessante flora en fauna en de natuur is erg divers. Als je last minute op vakantie gaat dan wil je misschien niet al te ver reizen. Gelukkig is Nederland een heerlijke bestemming voor een vakantie. Houd je van natuur? Denk dan eens aan een safaritent vlakbij een Nationaal Park, zoals de Loonse en Drunense Duinen of de Biesbosch. Een bijkomend voordeel is dan de flora en fauna hier ook aardig indrukwekkend is.

Er zijn ontzettend veel plantensoorten en diersoorten waar je naar op zoek kunt gaan tijdens je korte vakantie. Een prachtig fenomeen in het Nederlandse dierenrijk is de hertenbronst op de Veluwe. Dit houdt in dat in september en oktober de herten op zoek gaan naar een nieuwe partner met behulp van lokroepen. Voor vogelspotters is Nederland ook een paradijs. Je kunt prachtige soorten spotten in bijvoorbeeld het Nationaal Park de Lauwersmeer, of op een van de Waddeneilanden. Op de Waddeneilanden kun je zelfs met een beetje geluk zeehondjes spotten!

Of geniet van de heuvelachtige natuur in Duitsland, zo vind je bijvoorbeeld in Sauerland in Duitsland het Arnsberg Forest, waar je werkelijk alle kanten op kunt! Je kunt er onder andere sporten, wandelen en genieten van donkere grotten en heldere beekjes. Ook kun je er onder andere lopen door de Westfaalse boszee en kom je overal opvallende rotsen tegen. Uiteraard kun je hier ook genieten van allerlei dieren en planten. Vlakbij jouw safaritent vind je vast prachtige natuurgebieden die nog relatief onontdekt zijn.

Activiteiten tijdens jouw vakantie

Waar de safaritent zich ook bevindt, er zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken! Maak een fietstocht door de natuur, ga wandelen door het immens grote bos dat naast jouw natuurhuisje ligt of ga uitwaaien op het strand. Houd je van vogels spotten, dan kun je opzoek gaan naar de mooiste vogels. In Europa zijn veel gebieden waar je aparte vogels kunt spotten. Vergeet je camera en je verrekijker niet en trek erop uit met een handig boekje om te zien welke vogels je die dag allemaal hebt gespot. Met een beetje geluk kom je ook nog wilde zwijnen of herten tegen. En wist je dat er tegenwoordig steeds meer vossen in de vrije natuur rondlopen? Prachtige beesten om eens op de foto te zetten of om gewoon een keer in het echt te hebben gezien. Op deze pagina hebben wij alle safaritenten geselecteerd die last minute beschikbaar zijn!