Glamping

Glamping, in luxe kamperen, is helemaal in. Deze vorm van overnachten is de ideale combinatie van een traditionele, avontuurlijke kampeervakantie en de luxe en faciliteiten die je kent van een hotel. Ben je toe aan een bijzondere vakantie in de natuur, maar dan met alle gemakken voorzien? Dan is glamping echt iets voor jou. Een glamping vakantie staat garant voor een unieke, authentieke vakantiebeleving in de natuur.

Lees meer over glampings

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Glamping

Glamping, in luxe kamperen, is helemaal in. Deze vorm van overnachten is de ideale combinatie van een traditionele, avontuurlijke kampeervakantie met alle moderne gemakken van een hotel. Sta je op het punt om een bijzondere vakantie te plannen in de natuur, maar met al die moderne luxe? Dan is glamping echt iets voor jou. Een glamping vakantie geeft je een unieke, authentieke vakantie ervaring in de natuur en laat je genieten van alle gemakken die erbij horen.

Kamperen in luxe

Glamorous camping is meer dan een nieuwe stijl van overnachten: het is een ervaring op zich. Het woord glamping is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’, met andere woorden: kamperen in luxe. Bij een glamping accommodatie, staat alles bij aankomst voor je klaar. De luxe glamping tent heeft een comfortabel bed, vaak zelfs een boxspring, privé sanitair en een keukenblok. Vandaag de dag kun je door heel Europa terecht voor een glamping vakantie. In ons eigen Nederland en onze buurlanden België en Duitsland, maar ook in Spanje en Portugal.

Glamping soorten

Glamping is de laatste jaren steeds populairder en aantrekkelijker is geworden, er keuze in overvloed. Wie op een glamping vakantie gaat, heeft dus ook de keuze uit verschillende type accommodaties. Zo worden yurts, safaritenten, tiny houses en tipi’s als vorm van glamping gezien, maar ook boomhutten, woonboten, trekkershutten en pipowagens worden tegenwoordig tot de glamping accommodaties gerekend. De meest uiteenlopende glamping accommodatie types zijn beschikbaar op onze website. Alle glampings die bevinden zich midden in de natuur, ver weg van de massa.

Populaire bestemmingen voor een glamping vakantie

Op onze website vind je tientallen glamping accommodaties, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo zit er voor iedereen een geschikte glamping bij. Ook als de hond mee gaat, is er volop keuze. Weet je nog niet waar je heen wil voor je glamping overnachting? Lees dan verder over populaire regio's en landen voor een glamping vakantie: