Vakantiehuizen Frankenwald

Het natuurpark Frankische Woud (Duits: Frankenwald) is een middelhoge bergketen in Noord-Beieren. Het is gelegen in de regio van Boven-Franken en vormt de geologische verbinding tussen het Fichtelgebergte en het Thüringer Wald.

Lees meer over vakantiehuizen in Frankenwald
Lees meer over:

Hier vindt u een geschikt vakantiehuis in het Springendal. Dit natuurgebied van 353 hectare is gelgen op de stuwwal van Ootmarsum. Het gebied bestaat uit Springendal en de Braamberg en enkele beekdalen. Daarnaast is er nog een groot stuk open heide. Voor de rest staat het gebied bekend om de enorme diversiteit van de verschillende landschappen: bos, heide, weilanden, beken en vijvers. Het is voor natuurliefhebbers een erg toegankelijk gebied waar u in de natuur kunt kamperen. En in de buurt van Springendal zijn ook meerdere vakantiehuisjes te vinden die uitermate geschikt zijn voor het verkennen van die afwisselende natuurgebied.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis Springendal? Neemt u dan even contact met ons op, wij zullen u zeker een geschikt vakantiehuisje kunnen aanbieden