Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Lees meer over:

Het dorp Fleringen is gelegen in de Twentse gemeente Tubbergen, tussen de plaatsen Weerselo en Albergen. De streek Twente kent een prachtig landschap met kronkelende landwegen, uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden, prachtige vergezichten en oude bomen. In de omgeving van de vakantiehuizen in Fleringen liggen verschillende natuurgebieden, waar je naar hartenlust kunt wandelen. Breng ook een bezoek aan gezellige Twentse steden, zoals het kunststadje Ootmarsum, Tubbergen en Almelo.

Ontdek de omgeving
Het landschap van Twente is kleinschalig met schitterende beken, in bloei staande weilanden, karakteristieke boerderijen, oude bossen en glooiende heidevelden. In de omgeving van een vakantiehuisje in Fleringen is dit niet anders. Je kunt hier dan ook heerlijk wandelen en fietsen en optimaal genieten van de mooie natuur. Ook is het mogelijk om de omgeving per kano of fluisterboot te ontdekken. De streek Twente kent statige landgoederen en mooie natuurgebieden, zoals het Springendal. Dit natuurgebied heeft schilderachtige vijvers, mooie watervallen, een mooi bosgebied, heide, hooilanden, karakteristieke boerderijen, weilanden en schitterende beekjes. Je kunt hier naar hartenlust wandelen en genieten van volledige rust. Ten noordwesten van het dorp Fleringen ligt de Fleringer es, hier vind je één van de oudste bomen van Nederland, de Kroezeboom. Deze is waarschijnlijk in de 16e eeuw geplant als grensmarkering. In het typische coulisselandschap in de gemeente Tubbergen kun je naast wandelen uitstekend fietsen, mountainbiken, paardrijden en kanovaren. De gemeente is bekend vanwege het vele glas, zo vindt hier jaarlijks het evenement Glasrijk Tubbergen plaats en is er een glaskunstroute van 50 kilometer die je kunt volgen. In de gezellige plaatsen in de omgeving van de vakantiehuizen in Fleringen kun je heerlijke streekproducten proeven, genieten van Twentse gastvrijheid en een hele hoop beleven. Bezoek bijvoorbeeld het kunststadje Ootmarsum met de vele galerieën of bezoek de gezellige stad Almelo.

Meer informatie?
Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in de omgeving van Fleringen, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.