Romantisch weekendje weg aan zee

Hebben jullie binnenkort iets te vieren of willen jullie er gewoon eens met zijn tweeën tussenuit? Boek een romantisch weekendje weg aan zee! Knijp er samen even tussenuit en geniet van wat dagen samen in een fantastisch vakantiehuisje aan zee. Zo heb je écht even tijd voor elkaar.

Lees meer over romantisch weekendje weg aan zee
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Romantisch weekendje weg aan zee

Hebben jullie binnenkort iets te vieren of willen jullie er gewoon eens met zijn tweeën tussenuit? Boek een romantisch weekendje weg aan zee! Knijp er samen even tussenuit en geniet van wat dagen samen in een fantastisch vakantiehuisje aan zee. Zo heb je écht even tijd voor elkaar.

Natuur aan de kust

Word wakker met het geluid van de golven die aanspoelen op het strand dat meters van jullie huisje verwijderd is. Schuif de gordijnen open en start de nieuwe dag met een blik op de rustige horizon van de zee. Deze vakantiehuisjes staan gegarandeerd op prachtige locaties in de buurt van het strand en de zee in Nederland of Europa. Dankzij de unieke locaties van deze vakantiehuisjes ben je nooit ver verwijderd van de kust. Ontdek de verschillende kustgebieden, de uitgestrekte zand of kiezelstranden, woeste zeeën, rustige baaien, ruwe rotsen, hoge duingebieden, dichte bossen en graslanden die overlopen in het strand en de zee. De natuur bestaat aan de kust in zowel het binnen- als in het buitenland meestal uit prachtige natuurgebieden, waarin de kracht van de natuur dagelijks zichtbaar is. Van de Waddeneilanden tot kust langs de Zeeuwse schiereilanden tot de Costa Brava en de historisch stranden van Normandië. De kust nodigt het hele jaar door uit om verkent te worden. Volg de wandelpaden over het strand en door de nabijgelegen gebieden, ga fietsen of plof zodra de temperatuur het toelaat samen neer op het strand voor een picknick. Alle ingrediënten zijn er om samen te genieten van de rust van de natuur aan zee.

Activiteiten aan zee

Een romantisch weekendje aan zee kun je zo rustig en actief als je zelf wilt invullen. Door een vakantiehuisje in een rustige omgeving te boeken, kunnen jullie je in alle rust terugtrekken en helemaal niks doen of er juist voor kiezen om de dagen juist wat actiever door te brengen. Het voordeel van de zee is dat er heel wat mogelijkheden zijn om activiteiten te ondernemen. Maak kilometerslange wandelingen aan de kust en borrel in de pauze bij een van de strandtenten die jullie tegenkomen, neem eens een les kitesurfen, ga vliegeren, kajakken, leer windsurfen of relax de hele dag met een goed boek en elkaars gezelschap op een handdoek in het zand. Zak in het vroege voorjaarszonnetje in de loungebanken van een gezellige strandtent met een goed glas wijn in de hand of verken de regio aan de hand van een van de vele wandel- of fietspaden in de buurt. Aan zee heb je een legio aan mogelijkheden om je dag in te vullen en misschien nog wel het fijnste: je creëert er in een handomdraai een fijn vakantiegevoel, zodat jullie na een weekend in de buitenlucht weer helemaal opgeladen en vol nieuwe herinneringen huiswaarts kunnen keren.

Boek een romantisch weekendje weg aan zee

Ben jij op zoek naar een leuk vakantieadres in de buurt van het strand? Bekijk onze selectie vakantiehuizen aan zee in Nederland en in andere landen binnen Europa en regel in slechts een paar klikken jullie romantische weekend aan zee.