Vakantiehuizen Veneto

Daarnaast raden wij je aan om eens te kijken naar de omliggende regio’s. Misschien dat deze regio’s jouw ideale vakantiehuisje wel hebben!

Lees meer over vakantiehuizen in Veneto

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer information

Ben jij op zoek naar een Vakantiehuis in Veneto? Natuurhuisje.nl heeft een aantal prachtig gelegen vakantiehuisjes in Veneto speciaal voor jou geselecteerd. Veneto is een regio in het noorden van Italië. In deze regio is van alles te beleven, de natuur is heel gevarieerd maar ook de cultuurliefhebbers komen absoluut aan hun trekken.

Zowel de Dolomieten als de Karnische Alpen spreiden zich uit over de regio Veneto. De Dolomieten is natuurlijk een ideale bergketen voor bergbeklimmers met haar steile rotswanden. Maar ook voor wandelaars en mountainbikers is er genoeg te beleven. De Karnische Alpen is vooral voor wandelaars een prachtig gebergte. De Alpen kennen eigenlijk niet de steile rotswanden zoals in de Dolomieten maar heeft duidelijk haar eigen charme. Ben jij op zoek naar een vakantiehuisje in de Dolomieten of Karnische Alpen? Boek dan een vakantiewoning in Veneto op Natuurhuisje.nl.

De hoofdstad van Veneto is de bekende stad: Venetië. Venetië is natuurlijk een hele romantische stad. In Venetië kan de cultuurliefhebber zich helemaal uitleven. Zo kun je jezelf met een gondel door de stad laten varen. Maar er zijn ook een aantal basilieken die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Daarnaast kun je het Canal Grande en het San Marcoplein bezoeken. Venetië staat natuurlijk ook bekend om haar carnaval. Tijdens de 12 daagse carnaval in Venetië worden vooral maskers gedragen. Boek hier een vakantiehuis nabij Venetië. Wij bieden vakantiehuizen nabij Venetië in een landelijke rustige omgeving.

In Veneto is dus zowel voor de natuurliefhebber als de cultuurliefhebber veel te beleven. Naast de bergen zijn er ook onder andere laagvlaktes te vinden in deze regio. In deze laagvlaktes kun je naast de steden ook veel wijnbouw tegen komen. Ook heeft Veneto een kustlijn, met onder andere een aantal zandstranden maar ook lagunes. De afwisseling die je kunt beleven in Veneto is uniek. De landelijke vakantiehuisjes in deze regio bieden een uitstekende uivalsbasis om deze regio eens te verkennen. Op Natuurhuisje.nl zijn deze huisjes prachtig gelegen en tevens voor jou al voorgeselecteerd.

Tijdens het zoeken van een vakantiehuisje in Veneto kon je toch niet helemaal vinden wat je zocht? Dan raden we je zeker aan om eens hulp te vragen aan één van onze medewerkers. Zij helpen je met veel plezier met jouw zoektocht naar een leuke vakantiewoning.

Daarnaast raden wij je aan om eens te kijken naar de omliggende regio’s. Misschien dat deze regio’s jouw ideale vakantiehuisje wel hebben!