Vakantiehuizen Neder-Oostenrijk

Zoek hier een geschikt vakantiehuis in Neder-Oostenrijk. Wij bieden een gevarieerd aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Neder-Oostenrijk. Neder-Oostenrijk is een regio gelegen in het noordoosten van Oostenrijk. De regio omgrenst de regio Wenen, deze ligt midden in Neder-Oostenrijk. De regio wordt ook wel Nieder-Östereich genoemd.

Lees meer over vakantiehuizen in Neder-Oostenrijk

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Zoek hier een geschikt vakantiehuis in Neder-Oostenrijk. Wij bieden een gevarieerd aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Neder-Oostenrijk. Neder-Oostenrijk is een regio gelegen in het noordoosten van Oostenrijk. De regio omgrenst de regio Wenen, deze ligt midden in Neder-Oostenrijk. De regio wordt ook wel Nieder-Östereich genoemd.

Vakantiehuis nabij Wenen
Sankt Pölten is de hoofdstad van Neder-Oostenrijk. Sankt Pölten heeft slechts rond de 55.000 inwoners en is dus een kleine stad. Voorheen was Wenen de hoofdstad van deze regio maar deze heeft in 1986 afstand gedaan van deze titel. Wenen is gelegen in de regio (maar hoort niet bij de regio), dit biedt mogelijkheden om deze stad eens te bezoeken. Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft rond de 1,7 miljoen inwoners. De stad heeft zoals veel Europeese hoofdsteden een aantal prachtige gebouwen die de moeite waard zijn om eens te bezichtigen. Je kunt er onder andere de Stephansdom aantreffen en de Wiener Staatsoper bewonderen. Één van de typische gerechten uit deze stad is natuurlijk de Wiener Schnitzel. Maar er is natuurlijk nog veel meer culinairs te beleven in de restaurantjes in deze hoofdstad. Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis nabij Wenen? Natuurhuisje.nl heeft landelijke vakantiehuizen in de rust en ruimte die toch vlakbij Wenen gelegen zijn. Ideaal dus voor een uitstapje naar deze interessante Europese hoofdstad.|

Vakantiehuisje in Donau-Auen

De natuurliefhebber kan ook zijn hart ophalen in Neder-Oostenrijk. Zo kun je bijvoorbeeld prachtig wandelen en fietsen. Het landschap in deze grootste regio van Oostenrijk kenmerkt zich door de Alpen. De Alpen in Neder-Oostenrijk hebben bergtoppen tot wel 2000 meter hoogte. Daarnaast stroomt de Donau door het gebied heen. De Donau is één van de langste rivieren van Europa en ontspringt in Duitsland. De Donau heeft een belangrijk aandeel in Nationaal Park Donau-Auen. In Nationaal Park Donau-Auen kun je een aantal prachtige vogels tegen komen. Zo kun je er onder andere de kwartelkoning en de machtige zeearend waarnemen. Verder kun je er ook de bever tegen het lijf lopen. Ben jij op zoek naar een leuk vakantiehuis in Donau-Auen? Bekijk dan hier het aanbod van vakantiewoningen nabij Donau-Auen of elders in Neder-Oostenrijk.

Vakantiewoning in Thayatal

In nationaal park Thayatal NP heeft een diverse landschap. Je hebt er onder andere droge graslanden, bossen, waterlandschap en bloemvelden. In Thayatal broedt onder andere nog de zwarte ooievaar. Daarnaast kun je er ook met wat geluk een wilde kat waarnemen. Zoek jij een vakantiehuisje in Thayatel nationaal park? Zoek dan snel verder op deze pagina en bekijk prachtig gelegen vakantiehuizen in Thayatel of elders in Neder-Oostenrijk.

Voor hulp met het zoeken naar vakantiehuizen in Neder-Oostenrijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder met jouw zoektocht.

Ook kun je eens kijken naar vakantiehuisjes in de omliggende regio’s. Of in één van de buurlanden van Oostenrijk, bijvoorbeeld Slowakije en Tsjechië. Deze beide landen grenzen aan Neder-Oostenrijk en hebben wellicht wel dat éne perfecte huisje voor jouw droomvakantie!

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?