Vakantiehuizen Steiermark

Vind hier een prachtig gelegen vakantiehuis in Steiermark. Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod met rustig gesitueerde vakantiehuisjes in Steiermark. Steiermark is een regio in Oostenrijk. Steiermark is een regio met veel natuur, zo heeft de regio 1 nationaal park.

Lees meer over vakantiehuizen in Steiermark

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuizen Steiermark

Vind hier een prachtig gelegen vakantiehuis in Steiermark. Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod met rustig gesitueerde vakantiehuisjes in Steiermark. Steiermark is een regio in Oostenrijk. Steiermark is een regio met veel natuur, zo heeft de regio 1 nationaal park.

Vakantiehuis Gesäuse
Het Gesäuse nationale park is een park met adembenemende landschappen. Zo zie je prachtige groene bergen met kale rots toppen. Gesäuse is het jongste nationale park van Oostenrijk maar wel de op 2 na grootste van heel dit land. Door het gevarieerde landschap komt er een grote verscheidenheid aan flora en fauna voor. Hoofdzakelijk zijn er vier verschillende soorten habitat type te vinden in Gesäuse. Kale steen vlakte, naaldbossen, loofbossen en rivierbeddingen. Door de soms stijle bergen is dit gebied een uitdaging voor de serieuze wandelaar. Wil jij graag een huisje huren nabij Gesäuse nationaal park? Bekijk dan eens de vakantiehuizen in Gesäuse nationaal park of elders in Steiermark op Natuurhuisje.nl.

Vakantiehuisje Almenland
Almenland is een mooi park waar je diverse leuke vogelsoorten aan kunt treffen. Zo kun je er de kleurrijke goudvink waarnemen die met zijn karakteristieke roep gemakkelijk te herkennen is in een naaldbos. Daarnaast kun je er ook raven waarnemen, deze grote zwarte vogel is vrij schaars in Nederland maar hier komt hij nog volop voor. Geïnteresseerd in een vakantiehuisje in Almenland? Bekijk eens het mooie rustige aanbod op Natuurhuisje.nl in de regio Steiermark. Alle huisjes zijn heerlijk in of nabij de natuur gelegen waardoor je gemakkelijk vanuit je huis direct de natuur in kunt trekken.

Chalet in Steiermark
Natuurlijk staat Oostenrijk bekend om haar wintersportmogelijkheden. Zo is ook Steiermark een populaire regio om op skivakantie te gaan. Toch is er ook voor de rustzoeker genoeg te beleven in de winter. Wat dacht je van langlaufend door het mooie witte landschap, weg van het massa toerisme. Ben je op zoek naar een rustig gelegen chalet in Steiermark voor de wintervakantie? Bekijk eens het aanbod van leuke landelijk gelegen chalets in Steiermark op deze pagina. 

Vakantieoningen nabij Graz

Graz is de hoofdstad van Steiermark en is met meer dan 250.000 inwoners de grootste stad na Wenen in Oostenrijk. Graz heeft een prachtig historisch centrum dat door UNESCO op de werelderfgoedlijst is gezet. Vooral het prachtige stadshuis van Graz is de moeite waard om eens te bezoeken. Op zoek naar een vakantiehuis nabij Graz? Boek eens een vakantiehuisje nabij de stad, zodat je gemakkelijk een uitstapje kunt maken maar toch in de rust en natuur kunt verblijven.

Hulp nodig? Neem even contact met ons op en wij helpen je bij het vinden van een leuke vakantiewoning in Steiermark.

Bekijk ook eens de omliggende regio’s voor meer vakantiehuizen. Ook is het aan te raden om eens bij de buurlanden van Oostenrijk te kijken, misschien dat je daar wel jouw leuke huisje kunnen vinden.