Vakantiehuizen Trenčín

Vakantiehuis in Trenčín huren? Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod van landelijke vakantiewoningen in Trenčín. De vakantiehuisjes in Trenčín op Natuurhuisje.nl zijn allemaal ideaal gelegen voor een heerlijke vakantie vol met rust, ruimte en natuur. Trenčín is gelegen in het noordwesten van Slowakije. Okresy Trenčín

Trenčín is een regio met ruim 600.000 inwoners. De regio is opgedeeld in negen districten, ook wel okresy genoemd. Bánovce nad Bebravou, Ilava, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Partizánske, Povazská Bystrica, Prievidza, Púchov en Trencin vormen samen de bestuursregio Trenčín.  

De hoofdstad van deze regio is, net als in veel Slowaakse regio’s, gelijknamige aan de naam de regio zelf, Trenčín. De stad heeft rond de 60.000 inwoners en is gelegen vlak naast buurland Tsjechië. Wanneer je een bezoekje brengt aan deze prachtige stad is het aan te raden om ook eens een kijkje te nemen bij de mooie Middeleeuwse burcht van Trenčín. Daarnaast stroomt ook een zijtak van de Donau langs Trenčín, ook wel Váh genoemnd. 

Lees meer over vakantiehuizen in Trenčín

Filters
4 Natuurhuisjes