Vakantiehuizen Pardubice

Ben je op zoek naar een mooi gelegen vakantiehuis in Pardubice? Bekijk dan hier het aanbod van prachtige vakantiehuisjes in Pardubice op Natuurhuisje.nl. Pardubice is een regio gelegen in Tsjechië. Deze regio is gelegen in het oosten van Bohemen. Bohemen is een regio die een groot gedeelte van Tsjechië omvat.

Lees meer over vakantiehuizen in Pardubice

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ben je op zoek naar een mooi gelegen vakantiehuis in Pardubice? Bekijk dan hier het aanbod van prachtige vakantiehuisjes in Pardubice op Natuurhuisje.nl. Pardubice is een regio gelegen in Tsjechië. Deze regio is gelegen in het oosten van Bohemen. Bohemen is een regio die een groot gedeelte van Tsjechië omvat.

Pardubice is ook een stad en de hoofdstad van de gelijknamige regio. Deze stad heeft een prachtig historisch centrum. Zo is er een plein in het centrum omgeven door prachtige “typisch” Tsjechische gebouwen. Ook kun je in Pardubice het kasteel van Pardubice vinden. De stad is gelegen aan de rivier de Elbe. Deze rivier is ontstaan in het Reuzengebergte, dat ook in Tsjechië is gelegen en mondt uit in de Noordzee. Zoek jij een leuk vakantiehuis in Pardubice? Zoek hier tussen verschillende landelijk gelegen vakantiehuizen nabij de Elbe of in Pardubice.

De natuur in Pardubice is zeer afwisselend. Zo kun je er prachtige loofbossen aantreffen maar ook langgestrekte weilanden. Daarnaast staat de regio bekend om zijn vele vijvers. Het is niet voor niets dat het nationaal park gelegen in Pardubice, Bohdaneč vijver (Bohdanečský rybník). In dit park kun je prachtig wandelen langs de meer dan 300 vijvers. De Elbe speelt een belangrijke rol voor dit waterrijke gebied. De rivier zorgt namelijk voor de nodige watertoevoer voor de vele vijvers die gelegen zijn in dit mooie nationale natuur reservaat. De oevers van de Elbe bieden daarnaast ook nog veel natuurpracht. Wil jij graag een vakantiehuisje nabij natuurreservaat Bohdaneč vijver? Bekijk dan de leuk en rustig gelegen vakantiehuizen in Pardubice. Waar je naast rust en natuur ook het echte Tsjechië kunt proeven.

Ook kun je er het natuurgebied Sopřečský vijver vinden. Dit gebied is erg belangrijk voor watervogels. Daarnaast biedt dit natuurgebied ruimte voor leuke plantensoorten door haar unieke biotoop. Wil jij wel eens een keer dit prachtige gebied bezichtigen? Dan kun je dit het beste doen vanuit een vakantiewoning in Pardubice. De vakantiehuizen in Pardubice op Natuurhuisje.nl zijn namelijk allemaal prachtig en landelijk gelegen en geven vaak een uitstekende uitgangspositie voor het bezoeken van dit soort prachtige natuurparken!

Kun je toch niet helemaal vinden wat je zoekt? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met ons. Wij helpen en adviseren je graag voor een leuke vakantie in het prachtige Tsjechië. Of specifieker een vakantie in Pardubice.

Het kan natuurlijk zo zijn dat wij niet jouw droomhuisje in Pardubice aanbieden. Dan raden we je eens aan om in de rest van Tsjechië te bekijken. Tsjechië is namelijk uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn veel Oost-Europese buurlanden net zo geschikt voor jou als natuur of vogelliefhebber. Voor meer informatie klik op de kaart op het land naar keuze en lees daar informatie over dit prachtige land!