Vakantiehuizen Graubünden

Vakantiehuis in Graubünden huren? Vind hier prachtig gelegen vakantiehuisjes in Graubünden. De huisjes in Graubünden op Natuurhuisje.nl zijn een ideale plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. Graubünden is een mooie regio gelegen in een prachtig onaangetast gedeelte van Zwitserland.

Lees meer over vakantiehuizen in Graubünden
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuis in Graubünden huren? Vind hier prachtig gelegen vakantiehuisjes in Graubünden. De huisjes in Graubünden op Natuurhuisje.nl zijn een ideale plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. Graubünden is een mooie regio gelegen in een prachtig onaangetast gedeelte van Zwitserland.

Graubünden is gelegen in de Zwitserse Alpen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de regio een uitstekende vakantiebestemming is voor wintersporters. In de bergen zijn soms prachtige parelwitte lakens van sneeuw te zien. Maar ook voor de natuur en rustzoeker is Graubünden een uitstekende regio om eens te bezoeken. In de hoge bergen van de Zwitserse Alpen kun je onder andere prachtige groepjes met Alpensteenbokken aantreffen. Deze echte bergliehebbers kunnen machtige gekrulde hoorns hebben, die kenmerkend zijn voor steenbokken.

Het ontstaan van de Rijn.

De Rijn, één van de grootste rivieren van Europa, ontstaat in Graubünden. De Rijn is namelijk ontstaan in de prachtige bergen van de Zwitserse Alpen. De Rijn bestaat eigenlijk uit twee gedeeltes, de Voor-Rijn en de Achter-Rijn. De Voor-Rijn is de langste en wordt dus als meetpunt gebruikt voor de Rijn. De Rijn brengt natuurlijk ook veel natuurschoon met zich mee. Wil jij graag een keer een vakantiewoning nabij de Rijn huren? Natuurhuisje.nl heeft prachtige vakantiewoningen te huur in Graubünden nabij het ontstaan van de Rijn.

Vakantiehuis nabij Chur

Graubünden is gelegen in het Oosten van Zwitserland en heeft Chur als hoofdplaats. Chur is een stad met slechts 35.000 inwoners maar vormt wel een belangrijke rol voor transport in Oost-Zwitserland. Wil jij graag Chur bezoeken of misschien één van de andere bekende dorpjes in Graubünden? Dan is het een idee om eens een bezoek te brengen aan een vakantiehuisje nabij Chur. De vakantiehuizen van Natuurhuisje.nl nabij Chur zijn allemaal landelijk gelegen en geven je deze een uitstekende uitgangspositie om dit prachtige stadje eens te bewonderen. Maar tegelijkertijd kun je er genieten van de prachtige, rust en ruimte die de regio te bieden heeft.

Steenbokken bekijken
Naast steenbokken trekt het bergachtige karakter van deze regio nog veel meer leuke zoogdieren. Zo kun je er Gemzen en Alpenmarmotten aantreffen in de bergen. Daarnaast kun je er met geluk ook de machtige steenarend aantreffen. Deze prachtige arend wordt door haar goudkleurige schoudervlekken ook wel Golden Eagle genoemd. Natuurlijk is er nog veel meer aan flora en fauna waar te nemen in Graubünden. Om de natuur in Graubünden te verkennen kun je het beste een natuurhuisje in deze regio huren. Een natuurhuisje is een vakantiehuis gelegen in of nabij de prachtige natuur die er in Zwitserland is.

Benieuwd geraakt? Bekijk dan snel het aanbod van leuke vakantiehuizen in Graubünden en laat je verleiden door deze prachtige Zwitserse regio. Niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Vraag eens een medewerker van Natuurhuisje.nl om hulp of bekijk eens de vakantiehuisjes in andere Zwitserse regio’s. Natuurlijk kun je ook huisjes bekijken in de prachtige buurlanden van Zwitserland, die ook onderdeel uitmaken van de Alpen.