Vakantiehuizen Oost-Zwitserland en Liechtenstein

Vakantiehuis in Oost-Zwitserland of Liechtenstein huren? Bekijk eens het aanbod van wonderschone vakantiehuisjes in Oost-Zwitserland en Liechtenstein. Natuurhuisje heeft een prachtig aanbod van rustig gelegen vakantiewoningen in Oost-Zwitserland en Liechtenstein. Oost-Zwitserland en Liechtenstein worden voornamelijk gevormd door de prachtige Alpen die er in liggen.

Lees meer over vakantiehuizen in Oost-Zwitserland en Liechtenstein
Lees meer over:

Vakantiehuis in Oost-Zwitserland of Liechtenstein huren? Bekijk eens het aanbod van wonderschone vakantiehuisjes in Oost-Zwitserland en Liechtenstein. Natuurhuisje heeft een prachtig aanbod van rustig gelegen vakantiewoningen in Oost-Zwitserland en Liechtenstein. Oost-Zwitserland en Liechtenstein worden voornamelijk gevormd door de prachtige Alpen die er in liggen.

Vakantiehuizen nabij het Bodenmeer

Het Bodenmeer of Bodensee is een gigantisch meer dat gelegen is in het midden van Europa. De Rijn is de belangrijkste bron voor het Bodenmeer. Het meer spreidt zich uit over drie verschillende landen. Zo is het meer in zowel Duitsland als Zwitserland en Oostenrijk gelegen. Het Bodenmeer is in de winter vaak geheel dichtgevroren en wordt dan vaak gebruikt door schaatsers. Ook door Nederlanders wordt het Bodenmeer vaak gebruikt voor schaatstochten. In de zomer is het eiland Mainau, dat gelegen is op de Bodensee, een populaire bestemming voor toeristen. Hier kun je namelijk vele prachtige bloementuinen bewonderen. Wil jij graag eens een vakantiehuis nabij het Bodenmeer huren? Bekijk dan eens het aanbod van landelijke vakantiehuisjes nabij het Bodenmeer op Natuurhuisje.nl.

Vakantiehuisje in Liechtenstein

Liechtenstein is een klein staatje gelegen tussen Zwitserland en Oostenrijk. Het land is maar liefst het zesde kleinste land ter wereld. Net als in haar buurlanden bestaat Liechtenstein voornamelijk uit bergen en wordt dan ook door veel wintersportliefhebbers als goede wintersportbestemming bestempeld. De grens met Zwitserland wordt voor een groot deel afgescheiden door een natuurlijke scheidslijn “De Rijn”. Ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis in Liechtenstein? Bekijk dan eens het aanbod van prachtige vakantiehuisjes in Liechtenstein. Alle vakantiewoningen in Liechtenstein op Natuurhuisje.nl zijn landelijk gelegen en bieden een uitstekende plek om heerlijk tot rust te komen tijdens jouw welverdiende vakantie.

Vakantiewoningen in Oost-Zwitserland

Oost-Zwitserland is een uitstekende regio voor wintersporters in de winter en fietsers in de zomer. In de prachtige Alpen zijn zelfs speciale bordjes voor fietsers zodat fietsers gemakkelijk mooie routes door één van de mooiste gebergtes van Europa kunnen maken. De natuur in Oost-Zwitserland is net als in eigenlijk geheel Zwitserland, prachtig. Oost-Zwitserland is dan ook een uitstekende vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Daarnaast leent de regio zicht uitermate goed voor stevige bergwandelingen. Door de prachtige uitzichten tijdens zon wandeling kun je extra genieten van deze aangename manier van ontspanning. Ben jij op zoek naar een leuk huisje in Oost-Zwitserland zodat je heerlijk met de fiets dit prachtige landschap kunt verkennen? Dan is het aan te raden om een natuurhuisje in Oost-Zwitserland te huren. De vakantiehuisjes in Oost-Zwitserland op Natuurhuisje.nl zijn gericht op drie pijlers; natuur, rust en ruimte.

Nieuwsgierig geraakt naar deze twee prachtige vakantiebestemmingen? Bekijk dan nu het aanbod van mooi gelegen vakantiewoningen in Oost-Zwitserland en Liechtenstein op Natuurhuisje.nl. Als je niet kunt vinden wat je zocht kun je altijd even hulp vragen aan één van onze medewerkers of even te zoeken in de omliggende regio’s en landen voor meer huisjes in de Alpen.