Appartement Zeeland

Ben je op zoek naar een accommodatie aan het water? Dan is Zeeland voor jou de provincie bij uitstek! De vele zeearmen en langgerekte kustlijn met grote stranden maken het voor veel toeristen een favoriete vakantiebestemming, waar men alle kanten op kan. Huur bijvoorbeeld een appartement dat uitkijkt over het water, of ga voor een appartement op het platteland waar je weer helemaal tot rust kunt komen!

Lees meer over appartement Zeeland
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Appartement Zeeland

Ben je op zoek naar een accommodatie aan het water? Dan is Zeeland voor jou de provincie bij uitstek! De vele zeearmen en langgerekte kustlijn met grote stranden maken het voor veel toeristen een favoriete vakantiebestemming, waar men alle kanten op kan. Huur bijvoorbeeld een appartement dat uitkijkt over het water, of ga voor een appartement op het platteland waar je weer helemaal tot rust kunt komen! Plan lekker een dagje naar het strand in en vergeet ook niet te gaan winkelen in één van de gezellige winkelcentra in Zeeland.

In een appartement in Zeeland van Natuurhuisje vind je alle gemakken van thuis. Je verblijft vaak in een appartement dat op het erf van de eigenaar staat of gekoppeld is aan het huis van de eigenaar. Ook kan een appartement een verblijf in de vorm van een los huisje zijn. Je verblijft over het algemeen in een accommodatie met twee tot vier personen, maar er worden ook grotere appartementen aangeboden waar je met meer gasten kan verblijven. In dat geval is het handig om te zoeken naar groepsaccommodaties.

Of je nu wil gaan genieten van een vakantie waarbij je de prachtige natuur gaat ontdekken, of dat je gewoon even heerlijk tot rust wil komen. In een appartement in Zeeland kan het allemaal! Laat je inspireren door de ruime keuze die je hebt bij Natuurhuisje. Wanneer je kiest voor één van onze appartementen, kies je voor rust, privacy en een huisje midden in de natuur! Je stapt dus zo je appartement uit en kan iedere dag beginnen met een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Zeeland heeft meer te bieden dan alleen water

Als je aan Zeeland denkt, dan denk je natuurlijk aan de zee en het strand. Maar wist je dat je in Zeeland volop kunt genieten van de natuur? Je kan er onder andere heerlijk wandelen en fietsen. Ook kun je een bezoekje brengen aan mooie historische steden, zoals bijvoorbeeld Goes. Iets dat ook absoluut niet mag ontbreken, is een bezoekje aan de schiereilanden. Hier kun je op ieder schiereiland wel weer wat nieuws ontdekken. Zo mag een bezoekje aan de Deltawerken bijvoorbeeld echt niet overgeslagen worden. Dit is een verdedigingssysteem waarbij een aantal delen van Nederland worden beschermd tegen hoogwater. Het is erg mooi om een keer gezien te hebben.

Daarnaast mag ook een bezoekje aan de Clingse bossen niet ontbreken. Hier vind je planten die groeien op kalkarm dekzand, wat zorgt voor begroeiing van zeer bijzondere bomen en planten. Nog een prachtig bos- en duingebied vind je in ‘s-Graveland. Hier kun je tevens een bezoekje brengen aan Slot Haamstede. Slot Haamstede is een kasteel dat zich midden in het bos bevindt. Vergeet dus ook zeker niet om een wandeling door het slotbos te maken. Daar vind je allerlei oude loofbomen en zomereiken. Ook kun je er met wat geluk wilde dieren tegenkomen!

Wat te doen in Zeeland?

Sommige delen van Zeeland staan bekend als druk, gezellig en als feestbestemming. Toch zijn er ook genoeg gebieden te vinden waar je juist heerlijk tot rust kan komen. Kies je voor een appartement in Zeeland van natuurhuisje? Dan kun je er zeker van zijn dat je je niet tussen de toeristenmassa bevindt en dat je lekker in de natuur verblijft. Gelukkig is er ook nog eens van alles te beleven in Zeeland. Zeeland is namelijk de provincie bij uitstek voor een strandbezoek in Nederland. Je kunt er dan ook heerlijk uitwaaien in de duinen of op het strand, met of zonder de hond. Bezoek het strand Zwarte Polder om onder leiding van een gids het strand op te gaan.

Bij het strand van Ouddorp kun je zeehonden spotten als het laagwater is! Interesse in iets educatiefs? Breng dan eens een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, waar je van alles leert over zand, wind en water, de elementen die het Zeeuwse landschap typeren. Wil je liever iets avontuurlijks en actiefs ondernemen? Onderneem dan een mountainbiketocht door één van de boswachterijen, een snorkel- of duikexcursie in de Zeeuwse wateren, maak een kanotocht over het water of huur een boot en ga op de Noordzee vissen. Het ontdekken van de Zeeuwse natuur vanuit een vakantiehuisje kan niet alleen per fiets of te voet, maar ook per boot of per paard (en wagen). Fiets bijvoorbeeld over een van de fietsroutes bij de deltawerken of bezoek het nationale park de Oosterschelde of de Brouwersdam waar je heerlijk kunt wandelen.

Het weer in Zeeland

Het weer kan meespelen bij het maken van je keuze voor een vakantie. Toch kun je natuurlijk nooit helemaal zeker weten wat voor weer je krijgt. Een appartement is sowieso geschikt voor alle weertypen. Wat dat betreft maakt het dus niet uit wanneer je kiest voor een appartement in Zeeland. Toch is het wel handig om een beetje te weten waar je aan toe bent. Daarom lees je hieronder wat meer over het klimaat in Nederland.

Als we het hebben over het weer dan zul je waarschijnlijk wel weten hoe dat zit in Nederland. Maar wist je dat wij beschikken over een gematigd zeeklimaat? Dat houdt in dat het er relatief vochtig is en dat er duidelijk sprake is van seizoenen. De temperatuurverschillen tussen de zomers en de winters zijn niet extreem groot en er is sprake van milde wintertemperaturen. Uiteraard staat Nederland bekend om zijn vele regen, wat vaak wel jammer is. Toch hebben we in de zomer vaak geluk en zitten er prachtige dagen bij met temperaturen tussen de 20 en 35 graden. Heel af en toe komt er zelfs een hittegolf voorbij die zomaar een paar dagen kan duren.

In Nederland is de lente de droogste periode van het jaar. Omdat de zomers steeds warmer worden is er ook meer kans op flinke regenbuien en onweer. Toch valt de meeste regen in Nederland in de herfst. Alleen op de plekken van Nederland die hoog liggen is meer kans op sneeuw. Verder valt er over het algemeen weinig sneeuw in Nederland en als het valt is het vaak ook zo weer weg. Wil je als wandelaar volop van de natuur genieten en daarbij ook nog eens droog blijven? Qua temperatuur en klimaat is de lente het perfecte moment om deze provincie te bezoeken. Je hebt dan de minste kans op regen of op hittegolven.

Wil jij graag in een accommodatie verblijven waar je wordt voorzien in alle gemakken van thuis? Dan is een appartement in Zeeland echt iets voor jou! Natuurhuisje biedt verspreid door heel Zeeland de mooiste appartementen aan van waaruit jij gemakkelijk de omgeving kan gaan verkennen.