B&B 4 personen

Als je op zoek gaat naar een accommodatie voor 4 personen denk je misschien niet meteen aan een B&B. Toch kan dat juist heel erg leuk zijn om met je gezin of vrienden naartoe te gaan. Bij een bed and breakfast is alles namelijk tot in de puntjes verzorgd en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Daarnaast kun je in de ochtend natuurlijk heerlijk genieten van een vers ontbijtje. De B&B’s van Natuurhuisje bevinden zich midden in de natuur en zijn kleinschalig. Dat is nog eens wat anders dan een hotel of groot vakantiepark.

Lees meer over b&b 4 personen
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

B&B 4 personen

Als je op zoek gaat naar een accommodatie voor 4 personen denk je misschien niet meteen aan een B&B. Toch kan dat juist heel erg leuk zijn om met je gezin of vrienden naartoe te gaan. Bij een bed and breakfast is alles namelijk tot in de puntjes verzorgd en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Daarnaast kun je in de ochtend natuurlijk heerlijk genieten van een vers ontbijtje. De B&B’s van Natuurhuisje bevinden zich midden in de natuur en zijn kleinschalig. Dat is nog eens wat anders dan een hotel of groot vakantiepark.

Wij bieden zowel in het buitenland als in eigen land diverse B&B’s aan. Dat mogelijkheden zijn dus eindeloos. Het leuke aan een Bed and Breakfast in eigen land is natuurlijk dat je niet ver hoeft te reizen. Daarnaast zijn de eigenaren bekend met de omgeving en kunnen zij je veel goede tips geven over plekken die je echt moet hebben gezien. Want er is zelfs in eigen land nog van alles te ontdekken! Vooral als je een keer even naar een heel andere provincie gaat voelt het echt als een vakantie. Denk bijvoorbeeld eens aan een vakantie in Limburg, Gelderland of Zeeland. Daarnaast kun je er dus ook voor kiezen om naar een bed and breakfast in een ander land te gaan.

Denk bijvoorbeeld eens aan Duitsland, België, Frankrijk of Spanje. Combineer natuur met cultuur en geniet van een heerlijke vakantie in een B&B met het gezinnetje of met vrienden. ‘s Ochtends genieten van een ontbijtje dat je niet zelf hoeft klaar te maken is natuurlijk altijd extra lekker. Daardoor draagt het echt bij aan dat ultieme vakantiegevoel. Bovendien staan de eigenaren maar al te graag voor je klaar en waar vind je dat nu nog? Je wordt absoluut niet als een nummertje behandeld, zoals je dat vaak wel ziet in een hotel of grootschalig vakantiepark. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod en kies snel jouw favoriete B&B voor 4 personen.

Ontdek de natuur vanuit jouw B&B

Als je heerlijk wakker bent geworden in jouw accommodatie en hebt ontbeten, is het tijd om de omgeving te gaan verkennen. Het fijne van Natuurhuisjes is toch wel het feit dat ze midden in de natuur staan. Dat betekent dat een natuurrijke omgeving nooit ver weg is. Soms kun je zelfs vanuit je raam of vanaf het balkon of de tuin al van alles spotten! Daarnaast kun je natuurlijk altijd wat verder weggaan om de mooiste plekjes te vinden. Kies in eigen land zeker eens voor een B&B op de Veluwe, bij de Biesbosch of in de buurt van de Brunssummerheide. Dit zijn een aantal zeer populaire en prachtige natuurgebieden in eigen land.

Als je toch liever naar het buitenland gaat, hebben we een aantal geweldige B&B’s in Europa voor je uitgezocht. Geniet van het Spaanse eten en het Spaanse zonnetje in een bed and breakfast in Spanje. Of kies eens voor een actieve vakantie in de mooie Belgische Ardennen. Hier kun je kanoën, raften, mountainbiken en nog veel meer! Perfect voor de avonturiers dus. ‘s Avonds kom je natuurlijk helemaal bij in jouw B&B. Misschien zit er wel een restaurantje bij de bed and breakfast. Zo niet, dan kunnen de eigenaren jou vast en zeker een heerlijk restaurant aanbevelen.

Met z’n viertjes is altijd wel wat te beleven

Niets is leuker dan met een klein groepje of het gezin op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet zo vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken. Ook een dagje uit is natuurlijk altijd een goed idee. Ook natuurmonumenten of natuurparken bezoeken is iets dat leuk is voor het hele gezelschap. Misschien gaan jullie wel op vakantie met een stelletje sportievelingen en kiezen jullie er juist voor om lekker te gaan kano-en, mountainbiken, raften of bergbeklimmen.

Ook wandelen of fietsen van dorp naar dorp kan erg leuk zijn! Je komt langs plaatsen die je nog nooit gezien hebt en kan tussendoor stoppen voor een hapje of een drankje. Waar je ook bent, wandelen en fietsen kan altijd. Soms verblijf je echter in een heuvelachtig gebied, waardoor fietsen moeizaam kan gaan. In dat geval is een elektrische fiets of scooter ideaal! Natuurlijk is het ook altijd leuk om met een quad te gaan rijden. De avonturier kan lekker door de bochten scheuren, terwijl de genieter rustig aan rijdt en geniet van het uitzicht. Waar je ook in een B&B met z’n viertjes verblijft, er is dus altijd wel wat te beleven.

Het Europese klimaat

Als je kiest voor een vakantie in een B&B is het wel zo fijn als je van mooi weer kunt genieten. Daarom kan het handig zijn om te weten welk weer je kunt verwachten. Je wilt immers ook van alles buiten het huisje gaan ontdekken! Kies jij bijvoorbeeld voor een actieve vakantie in de lente? Dan is Nederland meestal wel geschikt, maar toch kan de lente in ons eigen land nog best wisselvallig zijn. Wil je zeker weten dat het meestal droog blijft en dat de temperaturen aangenaam, maar niet te warm zijn? Kies dan eens voor een land als Spanje of Frankrijk. Wil je graag van alles gaan ontdekken in zeer warme landen als Kroatië, Italië of Portugal? Zorg dan dat je van tevoren eerst even wat informatie opzoekt over het klimaat in dit land. Zo kun je er precies achter komen welke periode het beste geschikt is voor jouw reis.

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met zeer warme temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in de maanden Juli of Augustus in de plaatsen waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt vooral voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn daar erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie in de winter? In December en Januari zit je dan sowieso goed. Kies voor een land als Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Bekijk snel ons overzicht van bed and breakfast voor 4 personen en wie weet tot snel!