Bed and breakfast met prive zwembad

Bed and breakfast met prive zwembad

Lees meer over Bed and breakfast met prive zwembad
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Bed and breakfast met privé zwembad

Laten we het maar toegeven, niets is lekkerder dan arriveren op je bestemming en meteen een sprong in het zwembad te kunnen maken. Want wat is er nu beter dan genieten van de zomer in een bed en breakfast mét privé zwembad? Geen gedoe met zwemtassen inpakken, het vervoer naar het zwembad of de zee en na een lange dag alles weer in moeten pakken en maar hopen dat je niks vergeten bent. Maar in een B&B met zwembad stap je naar buiten en kun je direct de verkoeling opzoeken van het zwembad!

Ga de natuur in

In Europa kan je zowel op het gebied van planten, vogels, insecten, zoogdieren en reptielen je hart ophalen. In het noorden van Europa vind je uitgestrekte naaldbossen en toendragebieden. Meer centraal tref je loofbossen, moerassen en wilgenbos. In het zuiden van Europa tref je steppegebieden aan en imposante bergketens als de Alpen en de Pyreneeën. Wil je niet te ver reizen, dan is er in ons eigen kikkerlandje ook genoeg te ontdekken! Richting het Noorden van het land kom je bijvoorbeeld in het Natuurpark van de Drentsche Aa, een zeer groot beek- en esdorpenlandschap in Drenthe. Een ander gebied dat dan weer populair is bij vogelspotters is de Klutenplas, waar tal van vogels neerstrijken en te bewonderen zijn. Meer richting het midden van het land stoot je dan weer snel op wilde bossen zoals bij het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit gebied is enorm rijk aan wilde loof- en naaldbossen, en zijn dus een droom om door te wandelen of fietsen.

Zuid-Frankrijk is ook een heerlijke bestemming voor een vakantie in een B&B met zwembad! De temperaturen zijn hier vaak aangenaam en de natuur in prachtig. In het zuiden van Frankrijk heb je bekende bergachtige gebieden zoals de Alpen en de Pyreneeën en aan de Atlantische kust is het minder bergachtig en kun je glooiende heidevelden vinden. Een vakantie naar Frankrijk kan een goed idee zijn voor vogelliefhebbers. Kraanvogels, reigers en andere trekvogels zijn vooral te vinden in de omgeving van Lac du Der-Chantecoq.

Activiteiten bij het zwembad

Keer jij na een lange, drukke dag vol met wandelingen in de natuur terug bij de B&B, dan kun je de dag heerlijk afsluiten met een verkoelende duik in het privé zwembad onder de warme zon. Of wat dacht je van een rustig dagje relaxen aan de rand van het zwembad, in de zon of schaduw, terwijl je geniet van een goed boek met een drankje in je hand? Ook dat is mogelijk! Wat je plannen ook zijn, ook de kinderen zullen hier zeker genieten! Voor wie zonder jonge kinderen in een B&B met zwembad verblijft, is het natuurlijk ook heerlijk om gebruik te kunnen maken van een zwembad. Dan kun je in de ochtend al vroeg beginnen met het baantjes trekken en kun je de rest van de dag aan de rand relaxen met een goed boek!

Bekijk op deze pagina alle bed and breakfasts met privé zwembad!

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?