Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

B&B met sauna

Bed & Breakfasts met sauna kun je terugvinden midden in een prachtige omgeving. Je B&B kan dienst doen als startpunt van een mooie wandeling door fenomenale natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Wie weet spot je zelfs een vos of een ree. Neem de tijd om eens rustig alles in je op te nemen en te genieten van alles wat de prachtige natuur je te bieden heeft. Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terugkomen in je B&B en je lichaam helemaal tot rust laten komen in de heerlijke warme sauna. Met z’n tweetjes, glaasje bubbels erbij en op de achtergrond een zacht muziekje. Luxe hoor!

Lees meer over b&b's met sauna
Lees meer over:

B&B met sauna

Bed & Breakfasts met sauna kun je terugvinden midden in een prachtige omgeving. Je B&B kan dienst doen als startpunt van een mooie wandeling door fenomenale natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Wie weet spot je zelfs een vos of een ree. Neem de tijd om eens rustig alles in je op te nemen en te genieten van alles wat de prachtige natuur je te bieden heeft. Daarna geniet je natuurlijk volop in jouw luxe accommodatie met sauna!

Een B&B met sauna van Natuurhuisje is dus niet zoals alle B&B’s. Je kunt bij ons namelijk rekenen op een luxe B&B middenin de natuur, omringd door groen, rust, ruimte en privacy. Een Bed and Breakfast kun jij uitzoeken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Verblijf je graag bij de eigenaren in huis? Boek dan een losse kamer in de B&B. Verblijf je liever in een onafhankelijk verblijf? Boek dan eens een los gebouwtje op het erf van de eigenaren. Ook dan kun je rekenen op datzelfde spectaculaire ontbijtje s’ ochtends! Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terugkomen in je B&B en je lichaam helemaal tot rust laten komen in de heerlijke warme sauna. Met z’n tweetjes, een glaasje bubbels erbij en op de achtergrond een zacht muziekje. Luxe hoor! Natuurlijk is een B&B met sauna niet alleen maar geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch tripje. Je kunt met allerlei reisgezelschappen terecht in een B&B!

Waar ga jij de natuur ontdekken?

Je kunt B&B’s met sauna werkelijk overal in Europa vinden. Voor iedereen is er dus wel een geschikt exemplaar te vinden! Gelukkig is er zowel in eigen land als in de rest van Europa nog heel wat natuur te ontdekken. Wil je graag dichtbij huis blijven of heb je niet zo veel tijd om op vakantie te gaan? Dan hebben we talloze B&B’s met sauna in Nederland! Wist je dat er ook in ons kikkerlandje nog heel wat moois valt te ontdekken in de natuur? Geniet vanuit je accommodatie direct van de mooiste vergezichten over polderlandschappen, rivieren, bossen, meren en heidevelden. Misschien wil jij wel in of nabij een Nationaal Park verblijven!

Wil je net even wat anders dan Nederland maar wil je wel dichtbij huis blijven, ga dan voor een B&B met sauna in België of Duitsland. Hier kan je genieten van de mooiste heuvels, bergen, rotsen en glooiende bossen. Het is zeker de moeite waard om hier een B&B met sauna te huren!Heb je liever een vakantie onder de zon? Kijk dan eens naar een B&B met sauna in een land zoals Spanje, Frankrijk of Italië. Ook hier hebben wij prachtige B&B’s voor je verzameld, allemaal even comfortabel én met sauna! In de zomervakantie is het verrukkelijk vertoeven onder de zon van Frankrijk bijvoorbeeld. Door heel Frankrijk kun je genieten van de mooiste uitzichten vanuit je B&B, en natuurlijk kun je in Frankrijk rekenen op een heerlijk ontbijtje, want eten dat doe je hier het beste! Wie weet wil jij wel een B&B met sauna huren op een Franse wijngaard? Het kan allemaal!

Er is altijd wel wat te beleven

Het spreekt voor zich dat wanneer je een sauna tot je beschikking hebt, je je sowieso geen moment hoeft te vervelen. Maar lekker genieten in de sauna doe je natuurlijk tussen alle activiteiten door. Of juist na een lange dag van rondlopen en sightseeën. Zowel in Nederland als in de rest van Europa is er genoeg te beleven. Heb je eens een dagje geen zin om buiten te zijn, dan kies je toch gewoon voor een museum? Of wat dacht je van het bewonderen van een aantal prachtige bezienswaardigheden? In Duitsland heb je bijvoorbeeld het sprookjesachtige kasteel Slot Neuschwanstein, die iedereen een keer bezocht moet hebben. Ook Paleis het Loo in eigen land is zeker een aanrader.

Ook kun je natuurlijk kiezen voor een dagje pretpark of dierentuin. Daarnaast is een B&B met sauna natuurlijk ook perfect voor als het weer een beetje tegenzit. Ook in de herfst of in de winter kan dit de perfecte accommodatie voor je zijn. ‘s Ochtends maken jullie een heerlijke, verfrissende wandeling door de natuur. ‘s Middags gaan jullie lekker ergens lunchen en ‘s avonds wordt er dan genoten in de B&B en natuurlijk in de sauna. Daarna kan er altijd nog gekozen worden voor een andere toffe activiteit, zoals bowlen, midgetgolfen of paintballen.

Een B&B met sauna kan ieder seizoen!

Aangezien er in een bed and breakfast sowieso altijd wel wat te beleven is, maakt het in principe niet uit welk seizoen je gaat. Is het koud? Dan warm je natuurlijk gewoon even op in de sauna. Om je toch een beetje een idee te geven van het klimaat in Europa, hebben we hier wat informatie voor je verzameld. Het weer in Europa is natuurlijk ontzettend gevarieerd. Denk maar eens aan hoe het weer in Nederland kan zijn en hoe het weer op hetzelfde moment bijvoorbeeld in Spanje is. Het klimaat wordt voornamelijk bepaald door de omliggende zeeën en het gebergte. Er wordt onder andere gesproken over een poolklimaat, landklimaat, gematigd klimaat, mediterraan klimaat en zeeklimaat.

In Nederland beschikken we over een gematigd zeeklimaat. Dat betekent milde winters en gematigde tot warme zomers. Ook betekent dit weinig temperatuurverschil tussen de winter en de zomer. Toch zijn de seizoenen wel duidelijk merkbaar qua temperatuur. Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met aangename temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in Zuid-Europa, waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn er erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie? Dan kies je natuurlijk voor een land als Oostenrijk of Italië.