Bungalow aan zee

Ben je op zoek naar die perfecte accommodatie voor een vakantie aan zee? Kies dan eens voor een bungalow aan zee! Door heel Europa hebben wij de mooiste bungalows aan zee voor je uitgezocht, allemaal even comfortabel en rustig gelegen middenin de natuur. Wie dus het massatoerisme wilt ontsnappen de aankomende vakantie, zit in een bungalow aan zee van Natuurhuisje gegarandeerd goed!

Lees meer over bungalow aan zee

84 Natuurhuisjes

Bungalow aan zee

Ben je op zoek naar die perfecte accommodatie voor een vakantie aan zee? Kies dan eens voor een bungalow aan zee! Door heel Europa hebben wij de mooiste bungalows aan zee voor je uitgezocht, allemaal even comfortabel en rustig gelegen middenin de natuur. Wie dus het massatoerisme wilt ontsnappen de aankomende vakantie, zit in een bungalow aan zee van Natuurhuisje gegarandeerd goed!

Van België tot Kroatië en van Spanje tot Italië, overal in Europa kom je wel mooie stranden tegen! Om optimaal van het strandleven te kunnen genieten, is het natuurlijk geweldig om dichtbij het strand te blijven. Je kunt dan lopend het strand opzoeken! Dit klinkt voor vele mensen waarschijnlijk als muziek in de oren, vooral in de zomervakantie wanneer je een frisse duik in de zee goed kunt gebruiken. Wij hebben dit ook helemaal begrepen, en daarom hebben wij de mooiste bungalows voor je uitgezocht door heel Europa, vlakbij zee! Of je nu in de zomer, lente, herfst of winter een bungalow aan zee wilt huren, er is altijd wel een geschikte optie voor jou te vinden.

Voor zon-, zee- en strandliefhebbers is een accommodatie aan zee vaak een ware droom. Want hoe lekker is het wel niet om gelijk vanuit je verblijf de zee op te kunnen zoeken? Er is haast niets fijners! Helaas zijn de meeste accommodaties die je vindt aan zee grootschalig en drukbezocht, zoals grote hotels en appartementencomplexen. Vooral in de zomervakantie kan het dan erg druk worden en kan je overrompeld worden door het massatoerisme in de kustplaatsen! Geen rust en privacy om je heen, maar veel herrie en medetoeristen. Dat gaan we dit jaar anders doen, met een accommodatie van Natuurhuisje! Doordat al onze accommodaties ver weg van het massatoerisme gelegen zijn, kun jij rekenen op een gegarandeerde rustige vakantie aan zee. In ons aanbod aan accommodaties aan zee vind je veel opties, maar een bungalow is toch wel een van de beste!

Een bungalow aan zee heeft vele voordelen. Doordat een bungalow bestaat uit slechts de begane grond, is dit type accommodatie erg toegankelijk voor jong en oud. Mindervaliden en kleine kinderen zijn vaak het veiligst en het meest mobiel in een bungalow, juist omdat er geen trappen zijn. Daarnaast zorgt een bungalow voor een knus en verbonden gevoel, omdat het reisgezelschap nooit ver weg van elkaar is. Echter heeft wel ieder meer dan genoeg persoonlijke ruimte, maar er kan ook zeker van elkaars gezelschap genoten worden in de ruime gemeenschappelijk woonkamer of op de veranda. Een bungalow is dus een perfect alternatief op een doorsnee hotel of appartementencomplex. Ideaal voor reisgezelschappen die weleens iets anders willen op vakantie!

Een bungalow van Natuurhuisje

Een bungalow van Natuurhuisje is niet zomaar een bungalow. Alle bungalows aan zee die je hier vindt zijn namelijk erg landelijk en rustig gelegen, waardoor je geen overlast zult ervaren van herrie en drukte. Even helemaal ver weg van de stad en het werkende leven, krijg je in een bungalow aan zee van Natuurhuisje écht de kans om helemaal op te laden met de kracht van de natuur. En natuurlijk sta je binnen no time met je voeten in het heerlijke zeewater! Door heel Europa vind je hier de prachtigste bungalows, dus er is voor ieder wat wils, waar de vakantie dan ook naartoe mag gaan!

Een bungalow is doorgaans geschikt voor zo’n 2 tot 6 personen, dus voor allerlei reisgezelschappen kan een bungalow aan zee de perfecte accommodatie zijn. Je vindt in een bungalow alle gemakken zoals in huis, zoals een ruime woonkamer, fijne badkamer, goed uitgeruste keuken en een ruime buitenruimte. Afhankelijk van de grootte van de bungalow, zal je ook meerdere slaapkamers kunnen aantreffen, maar meestal is er in ieder geval 1 aparte slaapkamer aanwezig. Doordat je met het reisgezelschap kunt genieten in de gemeenschappelijke woonkamer of in de buitenlucht voor de deur, is een bungalow erg geschikt voor reisgezelschappen die graag samen zijn. Aparte kamers in een hotel is dan helemaal niks, en een bungalow is vaak veel geschikter!

Je hebt bungalows in verschillende luxeniveaus. Zo zijn er standaard bungalows te vinden waar precies alles in zit wat je nodig hebt, maar er zijn ook bungalows met bijvoorbeeld een badkuip, vaatwasser, wasmachine, airco en soms zelfs een zwembad of sauna! Zo’n zwembad wordt dan vaak wel gedeeld met andere gasten. Maar jij kunt het dus zo luxe maken als je zelf wilt in een bungalow! Een bungalow van Natuurhuisje staat niet op een standaard, grootschalig bungalowpark. Alle bungalows op deze pagina zijn individueel geplaatst of ze maken deel uit van een zeer kleinschalig vakantiepark met maximaal 30 bungalows. Een kleinschalige accommodatie wordt hier dus gegarandeerd!

Bestemmingen

Een bungalow aan zee kun je natuurlijk huren overal waar er maar zee te vinden is! De voordelen van een zee dichtbij de accommodatie op vakantie zijn eindeloos. Je kunt alle kanten op op het strand! Zo kun je een lange strandwandeling maken of gewoon lekker zonnebaden. Op de hete zomerdagen zal een frisse duik in de zee je echt goed doen! Voor de kinderen is het strand ook de perfecte plek om zich urenlang te vermaken, bijvoorbeeld met het maken van zandkastelen of het doen van balspellen. Houd jij wel van wat activiteit? Probeer dan eens een nieuwe watersport uit! Vele stranden in Europa bieden de mogelijkheid om te doen aan surfen, windsurfen, paddle boarden, waterskiën en kanoën.

In welk land en op welke plek jij terecht komt in een bungalow aan zee, hangt helemaal af van jouw voorkeuren en budget. Houd je niet zo van ver reizen? Dan hebben wij hier talloze bungalows aan zee in Nederland of België, waar je binnen no time zit met de auto! Geniet jij liever van hogere temperaturen en ontdek je graag nieuwe plekjes in Europa? Dan kun je eens het vliegtuig pakken naar landen als Spanje, Italië en Portugal. Hier zijn de wateren azuurblauw en de stranden prachtig, dus een bungalow aan zee hier zal zeker niet teleurstellen! Tevens kun je hier goed kennismaken met nieuwe culturen op vakantie.