Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Bungalow Groningen

Ben je op zoek naar een gezellige vakantie in Nederland? Dan is een bungalow in Groningen echt wat voor jou! Wanneer je boekt met Natuurhuisje weet je zeker dat je vakantie goed kan beginnen. Kies een leuke bungalow Groningen uit, en geniet van de natuur in Groningen, steden en je gezelschap!

Lees meer over bungalow groningen
Lees meer over:

Bungalow Groningen

Ben je op zoek naar een gezellige vakantie in Nederland? Dan is een bungalow in Groningen echt wat voor jou! Wanneer je boekt met Natuurhuisje weet je zeker dat je vakantie goed kan beginnen. Kies een leuke bungalow Groningen uit, en geniet van de natuur in Groningen, steden en je gezelschap!

Op vakantie in Groningen

Groningen is een van de noordelijkste provincies in Nederland. Grenzend aan Duitsland, de Waddenzee en aan het binnenland van Nederland, valt hier genoeg te doen! De gelijknamige hoofdstad van Groningen biedt ook veel leuke bezienswaardigheden wanneer je zin hebt om de stad even in te gaan. Vanaf de Martinitoren heb je prachtig uitzicht over de hele stad! Hou je meer van de natuur? Dan kom je niets tekort in Groningen. Fiets rond langs de prachtige landschappen, of neem een wandeling door het mooie Nanninga’s Bos.

Natuur en Stad Groningen

Groningen is rijk aan natuur. Dankzij de vele plassen, bossen en landschappen krijg je het gevoel alsof je in een geheel ander land bent beland. Als je interesse in oorlogen hebt, is Bourtange een plaats om zeker te bezoeken! De prachtige landschappen worden afgewisseld met plekken waar de kogelgaten nog zichtbaar zijn uit 1672. Er wordt hier nu gewerkt aan herstel van het gebied. Dieren die hier zoal voorkomen zijn Konikpaarden, landgeiten, paapjes (vogels) en zelfs de adder. Voor wat avontuurlijkere mensen is het hartstikke leuk om te gaan wadlopen. Tijdens een georganiseerde wandeling loop je met grote kaplaarzen door het slik vanaf Pieterburen kan je immens genieten van het uitzicht en de frisse zeelucht.

Ook in de stad van Groningen valt veel te doen. Theeliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken in de Theefabriek, een theemuseum waarin het gehele proces van het maken van thee aan bod komt. Hou je meer van wetenschap? Dan is het Universiteitsmuseum zeker de moeite waard. De vele winkelstraten bieden een divers aanbod van handgemaakte sierraden tot de welbekende H&M, er is voor ieder wat wils! Ga je liever niet te voet? Huur dan een fiets. Groningen is een echte fiets stad en op deze manier kom je makkelijk en snel op je bestemming aan.

Bungalow Groningen

Wanneer je op zoek bent naar een verblijf in Groningen, ben je bij natuurhuisje aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod met verschillende accommodaties waaruit je kan kiezen. Ga je met kinderen op pad, dan is een vier-persoons huisje met kano in Eelderwolde wel geschikt! Wil je liever met vrienden een gezellige midweek er tussenuit? Dan hebben wij ook bungalows voor wel 10 of meer personen! Met meer dan honderd verschillende natuurhuisjes, zit er zeker een tussen die bij je past. Als je voorkeur hebt voor een ecologisch verantwoord huisje, of graag een huisje aan het strand hebt, dan kan je dat gemakkelijk invullen. De overzichtelijke website zorgt ervoor dat het boekingsproces snel en probleemloos verloopt. Zo kan je relaxed aan je vakantie beginnen!