Bungalow herfstvakantie

Wat is er nu lekkerder dan de herfstvakantie door te brengen in een bungalow in de natuur? Het voordeel is dat je vanuit je bungalow zo een natuurgebied in kunt lopen. Vaak zijn er in het natuurhuisje ook wandelingen aanwezig die starten vanuit je natuurhuisje. De verhuurders van de natuurhuisjes zijn zelf ook vaak natuurliefhebbers en in veel gevallen maken zij zelf ook gebruik van de huisjes. Om die reden kennen zij de omgeving vaak en zorgen ze ervoor dat alle informatie aanwezig is.

Lees meer over bungalow herfstvakantie
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Bungalow herfstvakantie

Wat is er nou lekkerder dan de herfstvakantie door te brengen in een bungalow in de natuur? Het voordeel is dat je vanuit je bungalow zo een natuurgebied in kunt lopen. Vaak zijn er in het natuurhuisje ook wandelingen aanwezig die starten vanuit je natuurhuisje. De verhuurders van de natuurhuisjes zijn zelf ook vaak natuurliefhebbers en in veel gevallen maken zij zelf ook gebruik van de huisjes. Om die reden kennen zij de omgeving vaak en zorgen ze ervoor dat alle informatie aanwezig is.

Open haard in je bungalow

Ruim 30% van de bungalows in de natuur beschikt over een open haard. Helemaal in de herfst of in de herfstvakantie kan dit een enorme toegevoegde waarde zijn. Besef wel dat een open haard slecht kan zijn voor je gezondheid. Als je er niet te veel gebruik van maakt kan het echter geen kwaad doen. Let er wel op dat je in de open haard alleen hout gebruikt en geen plastic.

De kleurrijke herfst

De herfst is één van de kleurrijkste seizoenen. Het opvallende is dat de bomen die de meeste variatie in kleuren van het blad laten zien vaak exoten zijn. Denk hierbij aan de Amerikaanse eik en de Amerikaanse esdoorn. Deze bomen komen van nature eigenlijk niet in Europa voor, maar zijn er in de loop van de jaren wel geplant.

Mountainbiken vanuit je bungalow

Veel bungalows die je in de herfstvakantie kunt huren, hebben de gelegenheid om te mountainbiken. Vaak kun je vanuit het huisje zelf al gaan fietsen. Er is vaak ook wel een opslaghokje voor je mountainbike of fiets aanwezig, zodat je die daar kunt stallen. Ook zitten er in vrijwel ieder klein dorpje vaak fietsenverhuurzaken waar je terecht kunt voor het huren van een mountainbike. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf graag een bungalow huren voor je herfstvakantie? Bekijk dan eens de natuurhuisjes die nog beschikbaar zijn gedurende de herfstvakantie.