Bungalow Noord-Holland

Wil jij graag een uitje maken in Noord-Holland? Dat is een erg goed idee! Naast de grote steden valt er namelijk ook heel wat te beleven in de natuur van deze provincie, wat je misschien niet zou denken. Wil je jouw vakantie in Noord-Holland echt afmaken? Verblijf dan eens in een bungalow van Natuurhuisje. In een bungalow zal je een echt thuisgevoel ervaren, maar ook een waar vakantiegevoel, want je verblijft middenin de natuur, ver weg van de drukte van de stad!

Lees meer over bungalows in Noord-Holland
Lees meer over:

Bungalow Noord-Holland

Wil jij graag een uitje maken in Noord-Holland? Dat is een erg goed idee! Naast de grote steden valt er namelijk ook heel wat te beleven in de natuur van deze provincie, wat je misschien niet zou denken. Wil je jouw vakantie in Noord-Holland echt afmaken? Verblijf dan eens in een bungalow van Natuurhuisje. In een bungalow zal je een echt thuisgevoel ervaren, maar ook een waar vakantiegevoel, want je verblijft middenin de natuur, ver weg van de drukte van de stad!

Noord-Holland mag dan misschien bekend staan als de provincie in Nederland waar je de meeste verstedelijking vindt, maar buiten alle files, steden en drukte kun je hier ook nog heel veel rustige plekjes in de natuur vinden! Dit is helemaal fijn voor iedereen die weleens toe is aan een rustig uitje in eigen land. Je kunt in Noord-Holland prima een aantal dagen of week heerlijk vertoeven zonder verveeld te raken in de natuur. Een fijne manier om Noord-Holland en al het natuurschoon te ontdekken, is om in een bungalow te verblijven van Natuurhuisje. In een bungalow vind je alles wat je nodig hebt op vakantie, en met die prachtige natuur rust, ruimte en privacy om je heen is jouw uitje in eigen land helemaal compleet!

In Noord-Holland kun je natuurlijk vele grote hotels en appartementen vinden om in te verblijven, maar is het niet veel leukers om in een uniekere accommodatie te verblijven waar je ver weg van de drukte en het massatoerisme kunt verblijven. Wat dacht je dus van een bungalow in de natuur? In een bungalow zal je je al gauw erg thuis voelen, en dat komt door de knusse en huiselijke sfeer die je hier vindt. Met een bungalow van Natuurhuisje verblijf je middenin de natuur, waardoor je gelijk de deur uit kunt lopen om de mooiste wandelingen, fietstochten en ruitertochten kunt maken. Want dat kun je uitstekende in de natuur van Natuurhuisje! Wist je dat het schiereiland Texel bij Noord-Holland hoort? Heb je ooit wel eens naar de Waddeneilanden willen gaan, dan kun je dus prima naar Noord-Holland op vakantie gaan!

Noord-Holland is echt een ideale bestemming voor iedereen die liever niet te ver reist voor een geslaagde vakantie. Want hoe fijn is het wel niet om de auto of trein te kunnen pakken en zo op vakantie te kunnen gaan in eigen land? Je zit er werkelijk binnen no time! Noord-Holland bewijst maar weer eens dat je voor een geslaagde vakantie in de natuur écht lang niet altijd ver weg hoeft te zoeken. Waarom zou je ook een vliegtuig pakken naar een ver oord als je binnen een paar uurtjes rijden ook prachtige natuur kunt vinden?

Het natuurschoon van Noord-Holland

Naast alle verstedelijking in Noord-Holland, vind je hier nog makkelijk op vele plekken mooi natuurschoon. Wandelen, fietsen, paardrijden en varen: je kunt het allemaal doen in Noord-Holland! Je zou het niet zeggen, maar Noord-Holland heeft maar liefst 2 Nationale Parken die bij de provincie horen. Het eerste is het Nationaal Park Duinen van Texel. Texel hoort namelijk bij Noord-Holland! Kijk dus zeker eens naar bungalows op Texel, om eens een unieke vakantie op een Waddeneiland te beleven. Op Texel leven maar liefst 400 verschillende dieren, zoals de lepelaar, de rosse grutto en de bonte strandloper. Uiteraard vind je hier ook zeehonden, grijze zeehonden en met een beetje geluk zelfs dolfijnen!

Het andere Nationaal Park van Noord-Holland is Zuid-Kennemerland. Dit natuurgebied bestaat uit een brede duinstrook die zich uitstrekt vanaf Zandvoort tot aan IJmuiden en Velsen. Je kunt hier naar hartenlust wandelen, fietsen of andere dingen doen. Voor een heerlijke picknick is het hier ook erg fijn! Je kunt in Zuid-Kennemerland vele plantensoorten spotten, die veelal zeldzaam zijn, doordat er hier kalk in de bodem aanwezig is. Ook vogelaars kunnen hier hun hart ophalen in de natuur, want er leven hier maar liefst 100 soorten vogels en daarnaast nog eekhoorns en konijnen.

Je hoeft echter niet perse een Nationaal Park in te gaan om mooie natuur te vinden in Noord-Holland. Ook buiten de Nationale Parken is het namelijk heerlijk vertoeven in de buitenlucht. Vaak vind je al vele mooie stukken groen vlak buiten de grote steden, soms op plekken waar je het niet zo snel zou verwachten. Bijvoorbeeld, net langs het westelijke havengebied van Amsterdam kun je het gebied de Lange Bretten vinden, wat wordt gekenmerkt door een groene wildernis met veel flora en fauna. Er leven hier zelfs Schotse Hooglanders! Voor een cultureel uitstapje kun je natuurlijk ook alle kanten op in Noord-Holland. Uiteraard kun je de grote stad Amsterdam opzoeken, maar je kunt het ook anders aanpakken. Bezoek bijvoorbeeld eens de Zaanse Schans, waar je kunt beleven hoe het was om in de 17e en 18e eeuw in Nederland te leven. Windmolens, een kaas en zuivelfabriek en nog veel meer kun je hier allemaal vinden, erg leuk voor een daguitstapje!

Verblijven in een Natuurhuisje

In een bungalow van Natuurhuisje in Noord-Holland beleef je gegarandeerd een vakantie zoals nooit tevoren. Ben jij toe aan even heel wat anders dan een grootschalig hotel of saai appartement? Dan is een bungalow echt wat voor jou! Een bungalow is een fijn, kleinschalig vakantiehuisje van een verdieping waar je werkelijk alles vindt wat je maar nodig hebt om een geslaagde vakantie te beleven! Een bungalow is extreem toegankelijk voor alle soorten gasten, omdat het gemaakt is uit een verdieping. Erg rolstoel- en kindvriendelijk dus! In een bungalow kun je rekenen op faciliteiten zoals een ruime keuken, een eigen badkamer en minimaal 1 slaapvertrek. Je vindt bungalows in Noord-Holland in alle soorten en maten, dus voor ieder budget en reisgezelschap is er wel iets perfects te vinden. Het grote voordeel van het boeken van een bungalow in Noord-Holland bij Natuurhuisje, is dat je je middenin de natuur bevindt. Hier ben je dus ver weg van de toeristenmassa en de drukte en herrie van de stad. Ideaal voor natuurliefhebbers die toe zijn aan een fijne natuurvakantie in eigen land, in een unieke provincie!