Bungalowpark

Ben je op zoek naar de ideale accommodatie voor je aanstaande vakantie? Kijk dan eens naar ons aanbod aan bungalowparken! Een bungalowpark is een erg fijne accommodatie om vele redenen, vooral als het gaat om een bungalow op een kleinschalig park, ver weg van de toeristenmassa. Zo beleef je het echte bungalowpark-vakantiegevoel, maar dan zonder de herrie, de overlast en de drukte van andere vakantiegangers. Kijk dus eens naar kleinschalige bungalowparken bij Natuurhuisje!

Lees meer over bungalowpark

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Bungalowpark

Ben je op zoek naar de ideale accommodatie voor je aanstaande vakantie? Kijk dan eens naar ons aanbod aan bungalowparken! Een bungalowpark is een erg fijne accommodatie om vele redenen, vooral als het gaat om een bungalow op een kleinschalig park, ver weg van de toeristenmassa. Zo beleef je het echte bungalowpark-vakantiegevoel, maar dan zonder de herrie, de overlast en de drukte van andere vakantiegangers. Kijk dus eens naar kleinschalige bungalowparken bij Natuurhuisje!

Een bungalow kan de ideale accommodatie zijn voor jong en oud. Vooral op een kleinschalig bungalowpark zal je kunnen genieten van het ultieme vakantiegevoel, middenin de natuur. Een vakantie op een bungalowpark is dan ook een uitstekend alternatief voor een vakantie in een grootschalig hotel bijvoorbeeld, waar iedereen op elkaars lip zit en je niet écht kunt genieten van de pure natuur en de buitenlucht. Bungalows zijn vaak wat kleinschaliger, maar wel erg goed uitgerust met een badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. Ook zijn ze vaak erg knus omdat ze vooral van hout of steen worden gemaakt.

Voor alle leeftijden is een vakantie op een bungalowpark een erg fijne optie, of je nu lang of kort op vakantie gaat. Kinderen vinden bijvoorbeeld een vakantie op een bungalowpark vaak erg leuk omdat het niet een standaard verblijfplaats is. Rondom de bungalow zullen de reuze veel ruimte hebben in de natuur om te kunnen rennen, spelen en klimmen. Vaak zijn er ook spelletjes of boeken aanwezig, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen. Voor vele kinderen is een bungalow de ideale accommodatie voor een geslaagde vakantie! Door de kleinschaligheid is het erg leuk om een bungalow te verblijven met het hele gezin, de hele familie of een ander groot gezelschap. Met zijn allen in een bungalow is namelijk veel gezelliger dan verspreid over verschillende hotelkamers, bijvoorbeeld. Zo kun je optimaal genieten van elkaars gezelschap!

Daarnaast biedt een bungalow in een bungalowpark veel flexibiliteit vergeleken met bijvoorbeeld een grootschalig hotel. Dit komt doordat je een eigen keuken hebt, waardoor je zelf kunt koken en niet gebonden bent aan ontbijt-, lunch- en dinertijden zoals in grote hotels. Je kunt ook zelf kiezen wat je wilt eten na een lange dag in de natuur. Uiteraard zit je vanuit een bungalowpark bij Natuurhuisje meteen in de natuur. Zo kun je als je in de ochtend wakker wordt meteen de prachtige omgeving gaan verkennen, op de fiets of met een lange wandeling.

Een ander fijn aspect van een verblijf op een bungalowpark, is dat je het hele jaar door kunt verblijven in een bungalow. In tegenstelling tot kamperen, ben je tijdens een verblijf in een bungalow niet gebonden aan het weer. Je zit gegarandeerd lekker warm, knus en comfortabel in de bungalow met de lekkerste bedden en een goeie bank! Tijdens de herfst kun je bijvoorbeeld prachtige herfstwandelingen maken in de natuur vanuit je bungalow, genietend van de veranderende kleuren. In de zomer kan je dan weer genieten van een ontbijtje op de patio, waarna je ook op pad kunt gaan in de natuur. Zelfs in de winter kan het niet verkeerd gaan in een bungalow! Ga een sneeuwballengevecht aan in je voortuin en kom bij met een warme chocolademelk in je bungalow.

Bungalowpark bestemmingen

Voor een vakantie in een bungalowpark kun je werkelijk alle kanten op. Of je nu dichtbij huis wilt blijven of liever de grens over gaat, er zijn talloze opties voor bungalowparken. De meeste bungalowparken bij Natuurhuisje vind je in Nederland en België, maar ook in andere landen in Europa vind je een aantal bungalowparken, waar de temperaturen vaak nét even wat hoger liggen en de natuur net even wat anders is. Nederland kiezen als vakantiebestemming is tevens een uitstekend idee, want hier vind je nog prachtige plekjes in de natuur waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord!

Zo zijn er vele Nationale Parken in ons kikkerlandje, allemaal even uniek en prachtig. Hier kun je je wanen in ware natuurparadijzen, waar je nog echt kunt genieten van de pure natuur, het geluid van de vogels en de frisse natuurwind. Neem bijvoorbeeld het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht. Hier zullen natuur- en dierliefhebbers echt hun hart kunnen ophalen! De landschappen in dit gebied bestaan uit bossen, heidelandschappen, akkerlandschappen en veenlandschappen. Door deze grote verscheidenheid aan landschappen vind je hier ook vele verschillende flora en fauna. Denk aan dieren zoals konijnen, eekhoorns, boommarters, dassen en reeën! Ook vogelaars zullen hier hun hart kunnen ophalen, want met een beetje geluk spot je hier een kuifmees, de goudhaan, de kruisbek, spechten en klapeksters! Het gebied strekt zich uit van ongeveer Rhenen tot aan Naarden.

Als je nét even wat anders wilt dan Nederland, ga dan naar België! Door de korte afstanden naar ons buurland zit je hier binnen no time met de auto of met de trein, en in een bungalowpark zal je hier een onvergetelijke vakantie beleven. Wat dacht je van een bungalowpark in de Ardennen? Deze prachtige regio in België staan garant voor eindeloos avontuur in de natuur, maar ook voor ontspanning. De pure natuurlucht werkt nu namelijk eenmaal heel ontspannend! In een bungalowpark verblijf je knus, comfortabel en op de mooiste plekjes in de natuur, vanuit waar je zo de mooiste avonturen kunt beleven.

Wil je liever naar de zon toe? Denk dan eens aan een bungalowpark in bijvoorbeeld Italië! Hier geniet je van het lekkerste eten, de mooiste natuur met prachtige heuvels, en de meest schattige dorpjes. Italië heeft werkelijk alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Ook zijn de temperaturen natuurlijk nét even wat hoger dan in Nederland, waardoor het heerlijk vertoeven is in alle seizoenen.

Een heerlijke bungalowvakantie

Wil je dus genieten van een heerlijke vakantie en wil je graag een accommodatie die net even wat anders is dan de rest? Ga dan voor een bungalowpark. Alle bungalowparken die je vindt bij Natuurhuisje zijn kleinschalig, wat wilt zeggen dat er maximaal 30 bungalows zijn. Ook is er geen receptie en zwembad aanwezig. Je zult dus geen overlast ervaren van andere vakantiegangers, en vanuit je verblijf zit je zo op de mooiste plekjes in de natuur!