Bungalowtent Frankrijk

Frankrijk is een van de groenste landen van Europa als het op natuur aankomt. Ben je voor jouw vakantie in Frankrijk op zoek naar een accommodatie die net even wat anders is? Waarom ga je dan niet voor een bungalowtent! Dit is een combinatie tussen een bungalow en een tent. Het is een luxe tent die ook verschillende eigenschappen van een bungalow heeft. De tent lijkt op een bungalow omdat je vaak meerdere compartimenten hebt. Zo is er vaak een apart compartiment om in the eten of in te slapen.

Lees meer over bungalowtent frankrijk
Lees meer over:

Bungalowtent Frankrijk

Frankrijk is één van de groenste landen van Europa als het op natuur aankomt. Ben je voor jouw vakantie in Frankrijk op zoek naar een accommodatie die net even wat anders is? Ga dan eens voor een bungalowtent! Dit is een combinatie tussen een bungalow en een tent. Het is een luxe tent die ook verschillende eigenschappen van een bungalow heeft. De tent lijkt op een bungalow omdat je vaak meerdere compartimenten hebt. Zo is er vaak een apart compartiment om in the eten of in te slapen.

De schitterende Franse natuur

Frankrijk biedt een grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten. Verblijf je in het zuiden, dan zal je onderweg daarnaartoe steeds meer heuvels en bergen zien verschijnen. Vooral tussen de Alpen en de Pyreneeën kun je, vanuit je vakantiehuis, genieten van rotsformaties en hoge bergtoppen. Geniet hier midden in de natuur van overweldigende rust. In de Pyreneeën zijn een aantal bijzondere dieren te spotten zoals de genetkat, de lammergier, de bruine beer en de Pyreneese desman. In het beboste gebied leven wilde zwijnen, reeën, dassen, vossen en kleinere zoogdieren. Hoog in de bergen kun je gieren, gemzen, steenbokken en marmotten spotten. Ook leven er verschillende soorten reptielen en in de wateren leven onder andere de regenboogforel, de waterspreeuw en de Pyreneese beeksalamander.

Aan de Atlantische kust is het minder bergachtig. Hier kun je vooral genieten van glooiende heidevelden. Ook het noorden van Frankrijk heeft prachtige landschappen. In gebieden zoals de Volgezen, de Elzas, Picardië en de Champagne kunnen liefhebbers van een groene omgeving helemaal tot rust komen. Breng tijdens jouw vakantie een bezoek aan het Regionaal Natuurpark la Montagne de Reims. Tussen de steden Épernay en Reims in Marne is het regionale natuurpark van de berg van Reims. Hier loop je het ene moment in mooie bossen en het volgende moment sta je midden in wijnvelden. Breng ook een bezoek aan het beschermde woud waar je de Faux de Verzy kan vinden. Deze beschermde bomen staan bekend om de bijzonder vreemde vormen.

Je hoeft je hier geen moment te vervelen

Er is in Frankrijk echt van alles te doen voor jong en oud. Tijdens een vakantie hoef je je hier dus zeker geen moment te vervelen. Volg een wandel- of fietsroutes in een van de natuurgebieden die ongetwijfeld bij jouw vakantiehuisje in de buurt liggen. Of kies voor iets anders en ga paardrijden of mountainbiken. Wil je tijdens jouw vakantie gaan surfen, verblijf dan vooral aan de Côte d’Azur. Voor wat culturele afwisseling zijn er vele steden die je kunt bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan historische steden zoals Nimes, Avignon, Carcassonne of Arles. Deze steden hebben meer dan 2000 jaar geschiedenis. Voor een avontuurlijke vakantie kun je terecht in Mont Ventoux en Gorges du Verdon. De Mont Verdoux is een hoge berg die je kunt beklimmen, maar gelukkig is de top ook met de auto te bereiken. De Gorges du Verdon is een erg indrukwekkende canyon waar je onder andere kunt wandelen, kajakken en mountainbiken.

Bekijk op deze pagina alle bungalowtenten die wij in Frankrijk aanbieden!